Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Gépészek a nézőtéren!

2023. január 30. | VGF&HKL online |  444 |

Gépészek a nézőtéren!

A VGF&HKL-t is gondozó Media12 kiadó életében már hagyomány, hogy az év elején, egyfajta utókarácsonyi ajándékképpen zártkörű színházi előadáson látja vendégül legfontosabb partnereit, a hirdetőktől kezdve a szerzőkön át egészen vonatkozó építőipari szakterület legfontosabb vezetőiig. Január 26-án a fővárosi Katona József Színházban jártunk, kukkantsanak be most velünk Önök is a nézőtérre, és egy kicsit a lapunk kulisszái mögé is!

A rendezvényen résztvevő közel 300 meghívottal közösen a Mesteremberek című előadást tekintettük meg, amely színdarab számos ponton kapcsolódik a kiadó építőipari kiadványainak témájához.

Megállítótábla a Petőfi Sándor utcában

Mielőtt a függöny felgördült volna Szilágyi László kiadóvezető köszöntötte az egybegyűlteket. Beszédében elmondta, hogy ha a szaklapjaink előfizetőit is vendégül láttuk volna, akkor a Budapest Arénát kellett volna kibérelnünk, hogy mindenki beférjen, illetve azt is megemlítette, hogy ha az online olvasóinkat is számba vettük volna, akkor bizony a Puskás Ferenc Stadion sem lenne elég.

Csaknem háromszáz vendég vett részt a zártkörű előadáson

Szemán Róbert, a Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika szaklap főszerkesztője, a kiadó tulajdonosa elmondta, hogy a mind a VGF, mind a Villanyszerelők Lapja alapítását azonos szándék vezérelte 2000-ben, illetve 2002-ben: a médiapiacon korábban mellőzött szerelők és kivitelező vállalkozások számára kívánt a napi munkavégzés során használható tudásbázist biztosítani a szaklapokkal. Emellett nagyon büszkén köszönte meg a szakma vezetőinek jelenlétét és emelte ki a tudás és fejlődés fontosságát. Kihangsúlyozva a szakma összefogásának jelentőségét és a lapcsoport széles olvasótáborának meghatározó piaci erejét.

Mielőtt felgördült a függöny...

Wagner Ernő (nyitóképünkön háttal, ahogyan éppen beszédet mond), a Magyar Mérnöki Kamara elnöke az építésgazdaság most zajló jelentős átalakulásáról beszélt. Emellett a színdarab rendezőjének, a Katona József Színház főigazgatójának, Máté Gábornak és saját kaposvári kötődésének szentelt néhány mondatot.

A Mestereberek című darab egy lakásfelújítás nem várt bonyodalmait és a szép új otthonért hozott „áldozatokat” mutatja be sokszor vicces, néha megdöbbentő, olykor elgondolkoztató formában. A színdarabban játszik többek között Ónodi Eszter, Kocsis Gergely, Pelsőczy Réka és Rajkai Zoltán, de anyósszerepben felbukkan Szirtes Ági, míg becsületes vízszerelőként Bezerédi Zoltán.

Az előadásban felbukkant a VGF&HKL is, amikor a kivitelező a lakás tervrajzait keresi a táskájában és „véletlenül” épp lapunk akadt a kezébe...

Ezúton köszönjük meg a partnereinknek, hogy elfogadták a meghívásunkat és bízunk benne, hogy maradandó élményekkel gazdagodtak az este során.

A Media12 kiadó a hazai építőipari lapkiadás egyik legjelentősebb szereplője, amely az épületvillamossági és épületgépészeti terület piacvezető lapjain (Villanyszerelők Lapja és VGF&HKL) túl a Magyar Mérnöki Kamara több tagozatának lapját (e-gépész és e-villamos), valamint a Magyar Energetikai Társaság lapját, a Magyar Energetika szakkiadványt is gondozza.

Képgaléria és néhány vedégvélemény az eseményről ide kattintva érhető el.

Néhány további kép az eseményről:

Köszöntjük vendégeinket a Katona József Színházban!

Vendégvárás hidegtálakkal és Hoptop kraftsörökkel

Az alkalomra készült műsorfüzet

Teltház! A nagynak tűnő előtér a kezdésre teljesen megtelt

Szelfiautomata segítségével is megörökítettnük néhány vidám pillanantot a www.photostar.hu jóvoltából

Szilágyi László kiadóvezető köszönti a vendégeket

A középkorú házaspárral (középen Ónodi Eszter és Kocsis Gergely) minden megtörténik, ami egy lakásfelújítás során megtörténhet, sőt, még attól is több...

A Media12 kiadó munkatársai

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Média12VGF&HKL