Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Áprilisban jön a Pollack Expo

2023. március 1. | VGF&HKL online |  451 |

Áprilisban jön a Pollack Expo

A XVII. Pollack Expo szakmai kiállítást és konferenciát 2023. április 13-14-én rendezik a Pécsi Expo Centerben. A rendezvény nyomtatott programfüzetének lapzártája 2023. március 30. A határidőn túl jelentkezőket csak az online programfüzetben tudják megjeleníteni.

A korábbi években már megszokhattuk, hogy ha február, akkor az az épületgépészek számára a pécsi Pollack Expo hónapja. Ezúttal nem a megszokott időpontban, hanem

április 13-án és 14-én

tartják a rendezvényt, melynek viszont a helyszíne marad a „sátoros” Pécsi Expo Center. A kiállítás az érdeklődők részére mindkét napon ingyenesen látogatható. A Pollack Expo 2023 rendezvényen kiállítóként való megjelenés jelentkezésének záró határideje: 2023. április 03. 12:00. A kiállításon résztvevő cégek 2023. április 12-én, szerdán délután rendezhetik be a kiállításukat 14:00-19:00 óráig. A kiállítás bontására április 14-én, délután 14:00 órától van lehetőség.

Jelentkezés és további részletek

A kiállításon a VGF&HKL munkatársaival is találkozhat! Keressen minket a standunkon, hogy bemutathassuk Önnek Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapját, beszélgessünk pár szót, és ha akarja, barátaival egy közös fotóra is beállhat szelfigépünk kamerája elé!

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Pollack Exporendezvény

Kapcsolódó