Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Útjára indult az Épületgépész Sport Alapítvány

2023. május 4. | VGF&HKL online |  624 |

Útjára indult az Épületgépész Sport Alapítvány

Az épületgépész szakma sport iránt elkötelezett szereplői hívták életre azt a sportalapítványt, mely kifejezetten az épületgépész közösséget és hozzátartozóikat kívánja csoportos aktivitásra, mozgásra, sportolásra ösztönözni.

Az Épületgépész Sport Alapítvány az épületgépész szakma számára kívánja elérhetővé tenni a közösségi sportélményeket. Az alapítvány kifejezett célja, hogy sportrendezvények szervezésével erősítse a szakma összetartozását, felhívja a figyelmet az aktív életmód pozitív hatásaira és elősegítse a szakma társadalmi beilleszkedését, ismertségének, elismertségének növelését.

Az alapítvány tevékenysége két fő részre osztható: saját rendezvények szervezésén keresztül, valamint nagy volumenű sportesemények szakmai partnereként az épületgépész szakma képviselőit és hozzátartozóikat invitálja közös aktivitásra.

Az alapítvány célja

Az épületgépész szakterület összetartozásának erősítése, önazonosságának, kifejezése, társadalmi beilleszkedésének, ismertségének, elismertségének növelése a különböző sport tevékenységek révén.

Az alapítvány tevékenysége

  • Az épületgépészet területén dolgozó emberek sportaktivitásának növelésére alkalmankénti és rendszeres sportrendezvények kezdeményezése, szervezése és lebonyolítása.
  • Az épületgépész szakterület ismertségének növelése érdekében civil kapcsolatok építése a sport területén.
  • Fiatalok körében kezdeményezett sportversenyekkel a szakmai érdeklődés felkeltése, a szakember utánpótlás elősegítése érdekében.
  • A szakterület sportkiválóságainak megismertetése szélesebb körben, a szakterület támogatásának népszerűsítése céljából.
  • A szakterületen tevékenykedő vállalkozások sportrendezvényeinek kezdeményezése és koordinálása.

A kuratórium tagsága

Szemán Róbert
a kuratórium elnöke
igazgatósági tag, Merkapt Zrt.
volt válogatott kenus

Zuggó Balázs
kuratóriumi tag
ügyvezető igazgató,
Daikin Hungary Kft.
Hobbi terepfutó,
terepkerékpáros
Kötél István
kuratóriumi tag
Key account manager
EnergyHub Kft.
volt igazolt labdarúgó,
kézilabda-játékos
Szabó Gabriella
kuratóriumi tag
marketingvezető, MOB
háromszoros
olimpiai bajnok kajakos

Erdei István
kuratóriumi tag
ügyvezető igazgató
Grundfos Kft.
volt igazolt futballjátékos
Szebellédi Tamás
kuratóriumi tag
üzletágvezető
REHAU Kft.
hobbisportoló
REHAU Sport alapító

Dóri Bence
főtitkár
négyszeres utánpótlás
világbajnok kenus
Dr. Bognár Viktor
jogi képviselő
szabadidős terepfutó
Alapító:
Dr. Barótfi István
professzor emeritus,
Szent István Egyetem
volt kajakos versenysportoló

Rendezvények

Az alapítvány képviseletével először a 2023. május 7-én megrendezésre kerülő EU-s futáson lehet találkozni. Az Ötpróba sátorban külön ajándékban részesül minden, a versenyen induló épületgépész.

Épületgépész Sport Alapítvány első saját rendezésű eseményére 2023. június 16-án a Városligeti Sportcentrumban kerül sor I. Épületgépész Foci Kupa néven, amely során kiderül, mely épületgépész cég a legjobb a pályán. További részletek hamarosan.

Kapcsolat

Dóri Bence
főtitkár, Épületgépész Sport Alapítvány
e-mail: doribence@mernokmedia.hu
mobil: +36 30 484-0184

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

sport