Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Műegyetemi Épületgépész Nap

November 24., BME „E” épület

2023. október 10. | VGF&HKL online |  626 |

Műegyetemi Épületgépész Nap

Pár évtizeddel ezelőtt a logarléc, a zsebszámológép, a skiccpausz, a körzőkészlet, a tuskihúzó és a pauszrajzok voltak a gyakorló tervezők eszközei. Ma a nagyteljesítményű számítógépek, kifinomult szoftverek, applikációk napi használata mellett a mesterséges intelligencia (AI) útkeresésének lehetünk tanúi.

Óriási a fejlődés, ezért vállalni kell az élethosszig tartó tanulást, mert lemarad az ember, vagy akár nem is érti miről beszél az „Y” generáció, akik minden téren támaszkodnak az internetre, és még inkább igaz ez a felsőoktatást most végző „Z” generációra. Ezért a Műegyetemi Épületgépész Nap vezértémája: Digitalizáció az építőiparban.

A találkozó fő témái

További infók →

A Műegyetemi Épületgépész Nap szervezője a Budapesti és Pest Vármegyei Mérnöki Kamara.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

rendezvény