Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Hamarosan elstartol az idei Pollack Expo

2024. február 12. | VGF&HKL online |  574 |

Hamarosan elstartol az idei Pollack Expo

2024. április 18–19-én tartják az idei Pollack Expót a szokásos helyszínen, a Pécsi Expo Centerben. A vásár részeként a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network irodája 18-án német relációjú Open4Business nemzetközi üzletember-találkozót (B2B) is szervez.

Az idei Pollack Expo már a tizennyolcadik a sorban. A korábbi években már megszokhattuk, februárban utazunk a vásárba, de idén, akárcsak tavaly, a rendezvény időpontja későbbre került, így

április 18-án és 19-én

rendezik meg a már jól ismert helyszínen, vagyis a Pécsi Expo Centerben (7631 Pécs, Megyeri út 72.).

Jelentkezés és további részletek

A rendezvény tervezett programja főbb vonalakban:

  • április 17. 14:00–19:00: Kiállítás berendezése
  • április 17. 19:00: Borkóstolóval egybekötött vacsora (opcionális)
  • április 18. 9:30: Kiállítás és szaknapok megnyitása, plenáris előadás
  • április 18. 14:00–17:00: Szakmai előadások több szekcióban
  • április 18. 19:00: Fogadás a kiállítók részére a PTE MIK Boszorkány úti aulájában
  • április 19. 9:00–14:00: Szakmai előadások több szekcióban
  • április 19. 14:00-16:00: Kiállítás bontása

A kiállításon a VGF&HKL munkatársaival is találkozhat! Keressen minket a standunkon, hogy bemutathassuk önnek Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapját, beszélgessünk pár szót, és ha akarja, barátaival egy közös fotóra is beállhat szelfigépünk kamerája elé!

Az idei rendezvény újdonsága, hogy a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network irodája 2024. április 18-án, a Pollack Expo alkalmából, ahhoz szakmailag kapcsolódó német relációjú Open4Business nemzetközi üzletember-találkozót (B2B) szervez. Főbb ágazatok: gépipar, fémmegmunkálás, elektronika, mérnöki tevékenységek, klaszter együttműködés. A szervezők olyan vállalkozásokat fogadnak nemzetközi szinten – német fókusszal –, amelyek baranyai gyártói kapcsolatot építenének ki, ide termelést hoznak, beszállítót, kooperációt keresnek, befektetnének.

Érdeklődőm az üzletembertalálkozó iránt

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Pollack Expo