Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Jön a XVII. Szolár Konferencia a Construmán!

Kiadónk lapjainak (VGF&HKL, Villanyszerelők Lapja, Magyar Energetika) előfizetői kedvezményesen vásárolhatnak belépőjegyet az eseményre

2024. április 4. | VGF&HKL online |  357 |

Jön a XVII. Szolár Konferencia a Construmán!

Az idei év legnagyobb napelemes rendezvényének ígérkezik a XVII. Szolár Konferencia a Magyar Napelem Napkollektor szövetség szervezésében. A neves szakmai előadókat felvonultató, egész napos eseményt a Construma kiállítás második napján, április 11-én rendezik a Hungexpo Plenáris termében.

A XVII. Szolár Konferencia átfogó képet nyújt a napelemes technológiával kapcsolatos aktuális kérdéseiről. Így az előadásokon szó esik majd az energiatárolásról; a hibrid rendszerekről; az energiaközösségek kínálta lehetőségekről; különböző hálózatfejlesztési kérdésekről; a  napelemszövetség 12 pontjáról; az akutális pályázatokról és még egy sor egyéb témáról.

Időpont: 2024. 04. 11., csütörtök 09:00–16:30

Helyszín: Construma / Hungexpo, 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Plenáris terem)

Az MNNSZ tagjai, valamint a Villanyszerelők Lapja, a VGF&HKL és a Magyar Energetika előfizetői részére kedvezményes belépési lehetőség érhető el.

Regisztráció és részletes program

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

CONSTRUMAnapenergia