Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Fizessen elő ránk, öltözzön föl velünk!

2024. május 30. | VGF&HKL online |  303 |

Fizessen elő ránk, öltözzön föl velünk!

Szakmai tudás mellett a szakmához illő megjelenés – úgy gondoljuk, ez két olyan dolog, ami nélkülözhetetlen egy épületgépész sikeres karrierjéhez. A VGF&HKL most csomagban kínálja mindkettőt, hiszen előfizetőink immár nemcsak teljes tudástárunkhoz férhetnek hozzá, hanem az új kuponrendszerünknek köszönhetően jelentős kedvezménnyel – akár ingyen – választhatnak maguknak vicces, mégis a szakmához kötődő motívumokkal ellátott pólóink közül is egy vagy két darabot.

Madarat tolláról, gépészt pólójáról! – ezzel a szlogennel ajánlottuk hosszú ideig webshopunk kínálatát. Ezt most is tartjuk, ám időközben kidolgoztunk egy olyan kuponrendszert, amely minden előfizetés-rendeléshez érvényes, és a vásárlástól 90 napig beváltható a VGF&HKL shopjában. A kupon megszerzéséhez nem kell mást tenni, mint sikeresen lezárni egy új előfizetés megrendelését, vagy meghosszabbítani egy már meglévő előfizetést.

A kupon értéke nem százalékban és nem fix összegben van meghatározva. Egy kuponnal a megjelölt termékek közül egy vagy két darab vásárolható a termékeknél feltüntetett kedvezménnyel. Aki az egyszerű, VGF&HKl feliratú pólónkat választja előfizetése mellé, százszázalékos kedvezményt – gyakorlatilag ingyen pólót – kap, egyéb termékekhez pedig jelentős árkedvezményt kínálunk.

Kedvezménykupon jár akkor is, ha valaki egy régebbi, időközben megszűnt előfizetést aktivál új megrendelésével, a kedvezmény mértéke ugyanakkor nem függ az előfizetés típusától.

TOVÁBBI RÉSZLETEK →

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

előfizetéspóló