Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Szakik a gyepen

Hamarosan itt a II. Épületgépész Focikupa

2024. június 14. | VGF&HKL online |  591 |

Szakik a gyepen

Július 24-én ismét futballpályára lépnek az épületgépészek; a II. Épületgépész Focikupa keretében a Merkapt Maglódi úti sporttelepén fognak majd összecsapni. Jelentkezzen Ön is a csapatával, és vigye el az Épületgépészek Vándorkupáját!

Bár most a németországi EB miatt a jószerivel mindenki focilázban ég, azért a mondás, hogy labdarúgást jobb játszani, mint nézni, attól még változatlan maradt. Lehet persze, hogy nem azon a színvonalon, mint Szoboszlaiék, de az épületgépészek is tudnak és szeretnek focizni. Mit sem bizonyítja jobban, mint hogy július 24-én már második alkalommal rendezik meg a focikupájukat, a Merkaptsportelepén (1106 Budapest, Maglódi út 12/a). 

A csapatok 5+1 fős létszámban lépnek majd pályára délelőtt tíz órakor. Egy csapatba a cserékkel együtt maximum 8 fő nevezhető. A meccsek időtartama 12 perc lesz, és mindenki játszik mindenkivel. A szervezők számításai szerint így négy óra alatt kiderül majd, sikerül-e legyőzni a tavalyi győztest, a Terra21 csapatát. Mellettük egyébként tavaly a CU Impex, a Merkapt, a Ferenczi Épületgépészet és a Daikin Magyarország nevezett be a kupára.

Ha szeretne nevezni, itt teheti meg!

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Kapcsolódó