VGF szaklap

Nagy sikerrel zajlott a Kéményes szakmai nap a Lurdyban

| |  1930 | |

Nagy sikerrel zajlott a Kéményes szakmai nap a Lurdyban

Közel 200 szakember volt kíváncsi a VGF Képzési központ és a VGF szaklap közös rendezvényére, amely az égéstermék elvezetők gyakorlati alkalmazását, ellenőrzését volt hivatott megvitetni.

Voltak ugyan kisebb-nagyobb nézeteltérések a gázkészülékesek és a kéményseprők között, azonban abban mindenki egyetért a szakmában, hogy a jogszabályokat kellene a gyakorlati élethez finomítani, valamint a törvényhozás szintjén kellene hathatósabban szabályozni a két szakág együttműködését.

Minden a végfelhasználóért történik, ő van a középpontban, és ő fizet a megrendelt munka után. Éppen ezért a cél olyan munkát kiadni a kezünkből, ami időtálló, biztonságos, és megfelel az érvényben lévő szabványoknak. Egy-egy szakmai nap alaposan rá tud világítani arra, hogy a szembenálló felek között sokkal több a közös pont, mint ami elválasztja őket. Természetesen ez nem jelent azt, hogy ne jelennének meg a vitatott álláspontok markánsan pro és kontra. Azonban a kivitelező áll a gázkészülék előtt, illetve a kéményseprő járdán, és ezeket a problémákat neki, magának kell megoldani.

Egy vitának akkor van eredménye, ha a gyakorlati munkához hathatós segítséget kaptak a szakemberek.

KéményRendezvényVGF Képzési KözpontVGF szaklap

Kapcsolódó

Kéményes szakmai nap

Kéményes szakmai nap

Tudósítás a Lurdy Konferenciaközpontból. Cikkünk folyamatosan frissül.