VGF&HKL szaklap

A VGF szaklap is kiállít a Construmán

Legyen a vendégünk!

| |  1040 | |

A VGF szaklap is kiállít a Construmán

Hűséges előfizetőinknek díjmentes belépőt is biztosítunk, a készélet erejéig. Az első 100 jelentkező személyesen veheti át szerkesztőségünkben a belépőjegyet, amivel beléphet a Construmára.

Április 11–15 (szerda–vasárnap) között rendezik meg a legnagyobb hazai építőipari szakkiállítást a Hungexpo vásárközpont területén. A kiállítók között ön is személyesen is találkozhat kiadónk munkatársaival a D pavilon 102-es standon, ahol egy különleges Kalandparkot is üzemeltetünk a látogatók részére.

Belépőigénylés a Construmára

Kérjük, csak akkor töltse ki az alábbi igénylőt, ha ön előfizetőnk.

Név:

Telefon:

E-mail cím:

Standunk érdekessége, hogy szaklapjaink mellett számos interaktív „játékkal” várjuk az érdeklődőket. Lesz tűzlavina, csőtűzés, napenergia-mérés, rendszertisztítás, hegesztőszimulátor és még számos érdesség. A „Robbantsd fel magad!” jeligével hirdetett interaktív bemutatóinkhoz néhány partnerünk is csatlakozott társkiállítóként, így a Grundfos, a Henco és a Remeha is készül különlegességekkel.

Igazi kuriózum, hogy a napenergia felhasználás és az elektromos áram felhasználású berendezések elterjedésének megerősítésére egy elektromobilitást bemutató szigetet is  berendeztünk. A Nissan jóvoltából megtekinthető a világon egyedülálló elektromos hűtőkocsi és a hétvégén tesztvezetésre is lehetősége lesz, aki szeretné kipróbálni az új Nissan Leaf elektromos autót.  A TGA Team jóvoltából további érdekességként, elektromos kerékpárt, elektromos robogót és elektromos motort is szemügyre lehet venni egy kis üde színfoltként az építőipari termékek mellett.

A legfrissebb VGF szaklapot, a Villanyszerelők Lapját és a Magyar Energetikát  díjmentesen megkapja mindenki, aki a standunkhoz látogat. A VGF szaklap Construma különszámát ráadásul emelt oldalszámon, megnövelt példányszámban nyomtattuk, sok aktuális műszaki és szakpolitikai témával.

Önt is várjuk a standunkon!

ConstrumaVGF szaklap

Kapcsolódó