Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Előfizetői akcióban páros színházjegyet adunk ajándékba

Mi a különbség a kazán és a bojler között?

2019. február 5. | Fülöp Miklós |  1637 |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Előfizetői akcióban páros színházjegyet adunk ajándékba

Amennyiben még nem a VGF előfizetője, itt az alkalom, hogy egy különleges színházi élménnyel egybekötve csatlakozzon elkötelezett olvasótáborunkhoz.

Fizessen elő 2 évre a VGF&HKL szaklapra és az előfizetés mellé 2 db színházjegyet adunk ajándékba a Minden kombi cirkó, de nem minden cirkó bojler című színdarab exkluzív, zártkörű előadására, amelyre 2019. február 21-én, szombaton kerül sor a Katona József Színház Kamrába.

Az akciós előfizetés korlátozott számban ide kattintva érhető el.

Minden kombi cirkó, de nem minden cirkó bojler

Sándor: Központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő. A munkájának él, szakkérdésekben nem ismer irgalmat. Van egy akváriuma.

Detti: Sándor felesége, látszerész és optikai árucikk-kereskedő. A gázszerelés iránt nem mutat érdeklődést. Egy évig angolul tanult.

István: Nyomozó hadnagy, rendőrköltő. Nagyon érzékeny ember, nagy fantáziával. Nem szereti az akváriumokat.

Kati: István felesége. Tömörebb, mint a kórosan soványak, de vékonyabb, mint amire már azt szoktuk mondani, hogy póniló alkatú.

Nikolett: Zászlós, István szeretője. Tisztaságmániás.

Wágnerné: Detti és Sándor szomszédja, özvegy. Jó szándékú, mindenkinek segíteni akar, de képtelen gondolkozni. Két unokája van, a Tibike meg a Klaudika.

Előfizetek

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Előfizetés