VGF&HKL szaklap

Klímaváltozás a VGF-ben

Logóváltozás a piacvezető épületgépész szaklapnál

| |  1047 | |

Klímaváltozás a VGF-ben

2019-ben új logóval, megújult névvel és kirobbanó lendülettel vágunk bele a VGF szaklap 20. évfolyamába. A jövőben VGF&HKL szaklap név alatt olvashatják a szakemberek a legfrissebb szakmai híreket, cikkeket.

20 év tapasztalatát felhasználva és a jelentős mértékben változó piaci trendeket követve kiadónk is számos területen újít, de szigorúan egy céllal: mindent az előfizetőkért, mindent az olvasókért! A cél nagyon nemesnek hangzik, de nem önzetlen, hiszen a VGF&HKL szaklap az előfizetői és a hirdetési bevételekből tudja biztosítani a folyamatos szakmai jelenlétet és a fejlődést. Piacvezető szakkiadványként komoly felelősségünk van mind az aktualitás, mind a minőség fenntartásában.

Mi az a HKL pontosan? Miért került bele a lap logójába?

A Hűtő-, Klíma-, Légtechnika szaklap (HKL) 6 éven át önálló kiadványként, majd éveken át a VGF mellékleteként jelent meg. Az épületgépészeti piac átrendeződése kapcsán szembetűnő, hogy a klíma- és legtechnikai termékek, gyártók, szakemberek száma és aránya erősen növekszik. Ma már szinte kivétel nélkül minden kazángyártó forgalmaz hőszivattyút és kezd alapfelszereltség lenni a központi szellőzés egy új építésű családiházban. A légtechnika szerepe olyan mértékben megnőt, hogy a VGF&HKL hasábjain is nagyobb teret kívánunk adni a témának, így a VGF-fel azonos hangsúllyal jelenik meg a borítón a szakterület.

Nemcsak a VGF&HKL szaklap, de kiadónk is új névvel, új arculattal, Média12 néven jelenik meg a piacon. Az új névvel erősítjük a kiadó egységes megjelenését, piaci jelenlétét, de a háttérben ugyanaz a gazdasági társaság áll és tulajdonosi átrendeződés nincs.

Azt mondják, a név kötelez. Nem csak a neve változik a VGF-nek, hanem valós fejlesztésekkel is készülünk ebben az évben. A tavaly debütált VGF Bónuszrendszert tovább fejlesztjük és minden előfizetés mellé ajándékot, extra kedvezményeket, új szolgáltatásokat biztosítunk. Elindult a VGF telefontarifa, amihez számos előfizetőnk csatlakozott már. A célunk az, hogy piaci árak alatti tarifákkal, kedvezményekkel segítsük munkájukat.

A vgfszaklap.hu online felülete is folyamatos fejlesztés alatt áll, mind tartalmilag, mind technikailag igyekszünk a kor technológiai kihívásainak és az olvasói igényeknek megfelelni. Nagy örömünkre szolgál, hogy kialakult az online térben egy olyan olvasótábor, akik interaktív szavazásokkal, hozzászólásokkal, fórum-jellegű véleménynyilvánítással, olvasói képek beküldésével építik a lap körüli szakmai közösséget.

A szaklapra való előfizetésre online is lehetőséget kínálunk, így bankkártyás fizetéssel is megújítható, meghosszabbítható az előfizetés számos konstrukcióban, egyetlen perc alatt.

Érdekel az előfizetés

Hírlevelünk havonta 2 lakalommal nyújt online magazinként információkat a szakmának unikális tartalommal, korlátozott reklámmennyiséggel – nem véletlenül ez a kedvenc kommunikációs csatornája a szakmának.

Feliratkozom a hírlevélre

Reméljük, hogy a VGF töretlen sikerét idén is együtt élvezhetjük és örömmel fogadják újításainkat!

Jó olvasást kívánunk!

Mi a véleménye a VGF&HKL új logójáról?

A szavazás lezárult

Eredmények:

23%

Nagyon tetszik, letisztult, szakmai, nívós

36%

A Hűtő-, Klíma-, Légtechnika jogosan került a VGF mellé, tetszik

36%

A HKL és VGF összevonása jó ötlet, de a logó stílusa nem tetszik

0%

Nem szeretem a változást, nehezemre esik áttérni az újra

5%

Nem tetszik, de majd megszokom

ÉpületgépészetKlímaMédia12VGFHKLVGF szaklap