VGF&HKL szaklap

Előfizetők mindenek felett

Kizárólag az előfizetők részére elérhetők el a jövőben a VGF&HKL nyomtatott szakcikkei

| |  745 | |

Előfizetők mindenek felett

A nyomtatott szaklapok funkciója az internet térhódításával idővel átalakul. A nemzetközi példák azt mutatják, hogy ez az átalakulás a szakmai médiumoknál a minőség és presztízs növekedésével is jár.

Míg az online felületek a gyors, aktuális, de jelentősen rövidebb hírek publikálásában verhetetlen, a nyomtatott kiadványok a mélyebb, szakmai írások, fejlesztések bemutatására irányul. Nincs ez másként a VGF&HKL esetében sem, ahol a nyomtatott megjelenések és az online felületeink jól kiegészítik egymást. A lapunkban megjelenő egyedi tartalmak minősége, komoly háttérmunkának és szakcikkíróink áldozatos tevékenységének köszönhető. A lap színvonalának fenntartása párhuzamosan a tartalom minőségének védelmével is jár.

Kiadványunk fő erejét, ennek ellenére, nem közvetlenül a tartalom, hanem az azt olvasó célközönség adja. Az az előfizetői tábor, amely évek óta előfizetésével tartja fenn az igényt egy ilyen típusú szakmai kiadványra. Nem véletlen, hogy számunkra és hirdető partnereink számára is minden esetben a legfontosabbak azok a szakemberek, akik a lapot rendszeresen olvassák és fizetnek a kiadványért. Ez az előfizetői tábor ma az ország szakembereinek krémje.

Kiadónk az előfizetők hűségét megbecsüli és a jövőben még exkluzívabb jogokat biztosít számukra. A nyomtatott VGF&HKL szaklapban megjelenő szakmai cikkeket a jövőben a honlapon csak ők érhetik el teljes terjedelemben. Azok a honlaplátogatóink, akik nem előfizetők és nem rendelkeznek kiadónknál online regisztrációval, csak korlátozott formában jutnak hozzá a cikkekhez.

Ez tovább növeli az előfizetés értékét, hiszen a korábban feltöltött tartalmakat azok is elolvashatták online formában, akik nem fizettek ezért az információért, a kiadó működésért, a cikkek előállításáért. A jövőben ez a privilégium csak az előfizetőket illeti.

Bízunk benne, hogy ez a változás tovább növeli a célközönségünk szakmaiságát és honlapunk látogatottságának összetétele még szakmaibb lesz a jövőben. Az előfizetői díjunk továbbra is megfizethető áron elérhető: 6 500 Ft-ért, ami a nyomtatott kiadványok postázásán túl a teljes tartalom digitális változatát is tartalmazza, megadva a lehetőséget mindkét forma használatára.

A legjobb épületgépészek előfizetőink
Az előfizetőink a legjobb épületgépészek!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

VGF szaklap