VGF&HKL szaklap

Mobilklímákat hív vissza a gyártó

| |  503 | |

Mobilklímákat hív vissza a gyártó

FAST Hungary Kft. arra kéri az ügyfeleit, akik a közelmúltban Sencor SAC MT1221CH, illetve SAC MT1222CH mobil klímát vásároltak, hogy ne használják a termékeket, azokat áramtalanítsák, mert a készülék tűzveszélyes és vegyék fel a céggel a kapcsolatot.

A cég saját vizsgálata alapján jutott arra a megállapításra, hogy bizonyos műszaki feltételek mellett a szóban forgó termékek működése során, azok belső elektromos rendszerének károsodása lehetséges.

A társaság számára a termékbiztonság kiemelt prioritást jelent. Valamennyi terméknek meg kell felelnie a nemzetközi és nemzeti törvényeknek, rendeleteknek, valamint a vonatkozó szabványoknak. A SENCOR SAC MT1221CH, illetve a SAC MT1222CH mobilklíma berendezéseket alávetették az összes szükséges tesztnek (mechanikus, elektromos és kémiai vizsgálatok), jóváhagyott dokumentumokkal rendelkezik az EU piacán történő forgalmazáshoz, illetve CE megfelelősségi jelöléssel.

A céghez két bejelentés érkezett, melynek kézhezvételét követően vizsgálatot indult, amely a meghibásodás beazonosításához vezetett a SENCOR SAC MT1221CH és a SAC MT1222CH mobilklíma modelleknél, valamint a termékek értékesítésének beszüntetését eredményezte.

A bővebb információkért vagy bármely probléma esetén a szóban forgó termék visszaküldésével kapcsolatban kereshető a társaság kapcsolatfelvételi központja, e-mailben az info@sencor.hu címen, vagy a 06 23 330 830 telefonszámon.

Klíma