Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Hajrá épületgépészek! Hajrá kéményseprők!

2019. november 21. | VGF&HKL online |  4178 |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Hajrá épületgépészek! Hajrá kéményseprők!

Kéményseprő kontra épületgépész címmel szervezünk szakmai vitafórumot az idei VGF Ankéton, ahol minden kéményseprőnek és minden épületgépésznek ott a helye!

Frissítés: a nagy érdeklődésnek köszönhetően hamar „kinőttük” a meghirdetett terem befogadóképességét, ezért másik, nagyobb teremben, és kissé módosult időpontban tartjuk az ankétot. Tehát a fontosabb infók:

Időpont:
2019. november 29., péntek, 13.00–15.00 óra
Helyszín:
BME, E épület, I. emelet C előadó
1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3-9.
(Az Országos Magyar Épületgépész Napok és a Műegyetemi Épületgépész Nap keretében)

Hatalmasat robbant a hír, hogy egy kondenzációs gázkészüléket bevizsgáltak a BME laborjában és a Katasztrófavédelem megállapította, hogy használható a gyűjtőkéményekben! Megoldódott az elmúlt évek legnagyobb szakmai vitát keltő problémája? Végre van megoldás?!  Erről fog szakértőnk előadást tartani, aki részt vett a vizsgálaton!

Miről vitatkozunk még?

  • Ki hogyan értelmezi az új MBSZ módosításokat, mihez kell a kéményseprő, mihez az épületgépész?
  • Mi a baj a gyűjtőkéményekkel, mi a megoldás?
  • Mi a helyzet, ha hőszivattyúval váltunk ki egy gázkészüléket?

Ki fogja nyerni a szakmai vitát? Jöjjön el és erősítse a saját szakmáját!

Regisztráljon most, hogy ne maradjon le erről a szakmai eseményről! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

A regisztráció lezárult.

További regisztrációkat nem tudunk fogadni.

Előadók

  • Bokor András mérnök, épületgépész igazságügyi szakértő: bírósági történetek gázkészülékek témájában
  • Fazakas Miklós – B2 és C6 típusú gázfogyasztó készülékeket kiszolgáló, túlnyomással üzemelő  égéstermék-elvezetőkkel és a szabványok kötelezően önkéntes alkalmazásával kapcsolatos kérdések
  • Keszthelyi István épületgépész tervező: Gázkészülékek a gyűjtőkéményen
  • Kocsis Krisztián – Budapesti Kéményseprő Ipartestület Elnöke: kéményseprő ipar jelenlegi szabályozási környezete, kapcsolódó műszaki előírások. Eljárásrendi ütközések, hatásai a felhasználók szemszögéből
  • Leikauf Tibor kéményseprő mester – Gyűjtőkémények problémája
  • Versits Tamás okl. épületgépész szakmérnök, a Magyar Gázipari Vállalkozók Szövetségének elnöke

A rendezvényen való részvétel előfizetőinknek ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Aki már előfizető és részt vesz a VGF&HKL Ankéton, egy fekete pólót kap ajándékba.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Lapunk nem létezhet előfizetők nélkül, ezért fontos, hogy minél több, szakmáját szerető, munkájára igényes épületgépészt, víz-, gáz-, fűtés-, hűtő-, klíma-, légtechnika-szerelőt tudhassunk olvasóink között. Ha Ön is egy ilyen kolléga, akkor szavazzon nekünk bizalmat és a VGF&HKL-re való előfizetéssel fejezze ki a szakma iránti elkötelezettségét! Az éves előfizetés díja 9990 Ft, amit akár azonnal, bankkártyával is kiegyenlíthet. Ezért az összegért 10 lapszámot juttatunk el Önhöz, ami azt jelenti, hogy egy szám mindössze 999 Ft-ért kerül a postaládájába. Mit kapunk manapság ennyi pénzért? A napi munkavégzéshez elengedhetetlen szakmai ismereteket biztosan nem!

ÉRDEKEL AZ ELŐFIZETÉS →

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÉpületgépészKéményseprőRendezvény

Kapcsolódó

Kéményseprő kontra épületgépész

Kéményseprő kontra épületgépész

VGF&HKL Ankét a Műegyetemen – Országos Magyar Épületgépész Napok 2019