Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

A BWT válasza a digitalizációra

BWT Perla vízlágyító család

| |  755 |

A BWT válasza a digitalizációra

A fogyasztók ma már nemcsak egy kiváló minőségű vízlágyítót vihetnek haza, hanem a biztonság és a kényelem egy új dimenzióját tapasztalhatják meg, a most debütáló BWT Perla termékcsalád készülékeivel, és az egyedülálló CAMP rendszerrel, amelyek nem csak a kemény vízre, de a digitalizáció kihívásaira is egyedülálló és korszerű megoldást kínálnak.

Sokszor csak akkor gondolunk bele, milyen elengedhetetlen része mindennapi életünknek a vezetékes víz, amikor meghibásodik otthonunk vízellátása. Éppen ezért érdemes nemcsak baj esetén cselekednünk, hanem innovatív és megbízható technológiákkal optimalizálni a ház vagy lakás vízellátását. Ilyen technológia például a selymes lágyvizet biztosító BWT vízlágyító berendezés. A lágyvízzel megelőzhetők a háztartási gépek, a kazánok és bojlerek vízkő okozta meghibásodásai, így növelve a készülékek élettartamát, és csökkentve a háztartás rezsi és a készülékek szervizelésének kiadásait.

Vizet lágyítani sokféleképpen lehet, azonban a BWT egyedülálló innovációjával 2020-ban új időszámítás veszi kezdetét a vízlágyítás területén.

A BWT legújabb készüléke, a BWT Perla, amely a BWT-nél vízlágyítás csúcskészülékét jelenti, a kiemelkedő minőségével, az innovatív technológiai fejlesztéseivel, a 100%-ban rendszerbe integrálható megoldásaival, automatizált folyamataival és prémium szolgáltatás csomagjával olyan magasra teszi a lécet ebben a szektorban, hogy a BWT az elkövetkező években is meghatározó szereplője maradhat a piacnak, hiszen új, prémium, smart szegmenst teremt a vízlágyítókon belül.

A BWT Perla készülék a szegmens prémium, minden kényelmi és biztonsági szolgáltatást ötvöző zászlóshajója, amely elsőként debütál, de az év folyamán érkeznek a kompaktabb, ezáltal kedvezőbb ár-érték aranyú termékek is, így mindenki megtalálhatja a számára legideálilsabb okos vízlágyító berendezést.

Az innovatív BWT Perla készülékek azonban nemcsak a felhasználók életét könnyítik meg, és veszik le az üzemeltetéssel és karbantartással kapcsolatos terhet a vállukról, de azok a szakemberek is, akik a BWT Perla vízlágyítókat üzembe helyezik, időt és energiát spórolhatnak, miközben az ügyfeleiket prémium kiszolgálásban részesíthetik. Legyen szó üzemzavarról vagy meghibásodásról, nemcsak az ügyfél kap azonnal értesítést a telefonjára, de az AQAMESTER partner is, így valós időben, fölösleges kiszállás nélkül tud az ügyfélnek segítséget nyújtani.

A BWT Perla tudásában is a BWT zászlóshajó termékévé vált, hiszen ez az elegáns, dizájndíj nyertes készülék már nem csak a selymesen lágy vízről gondoskodik, hanem számtalan olyan funkcióval is bővült, amely megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a fogyasztók mindennapjait, a szakemberek munkáját leegyszerűsíti, és számtalan folyamatot automatizál.

A BWT@home-app a kényelmet és praktikumot helyezi a középontba, így akár otthonunktól távol is le tudjuk zárni a vizet, egy gombnyomásra sót tudunk rendelni a készülékhez, de még a vízfogyasztásunkat is nyomon követhetjük grafikonon. Ez utóbbi arra is tökéletes megoldás, hogy elkerüljük a rejtett csőtörést vagy vízszivárgást, hiszen azonnal látjuk, ha valami miatt az átlagos fogyasztási értékünk kiugrik. Ráadásul, a speciális vízérzékelőszenzorokkal elkerülhetjük, hogy az otthonunkat elöntse a víz. Amint a padlóérzékelők a lakás bármely pontján vízszivárgást észlelnek, automatikusan elzárják a bejövő vizet, és már küldi is az értesítést a fogyasztó telefonjára. Aki már megtapasztalta a víz pusztító erejét, az pontosan tudja, hogy egy ilyen plusz biztonsági funkció milyen fontos lehet.

Ismerje meg Ön is a jövő vízlágyítóját, látogasson el a www.bwtviz.hu  oldalra!

Legyen Ön is BWT AQAMESTER és lépjen be velünk a BWT digitális világába! Regisztráljon hálózatunkba, legyen tagja a BWT professzionális csapatának, és élvezze az együttműködés és a közös siker előnyeit! Várjuk jelentkezését írásban a sales@bwt.hu e-mail címen!

BWTOkosotthonVízkezelésVíztisztítás

Kapcsolódó