Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Koronavírus: Szeptemberben tartják a milánói kiállítást

| |  662 |

Koronavírus: Szeptemberben tartják a milánói kiállítást

Megvan a milánói Mostra Convegno Expocomfort nemzetközi épületgépészeti szakkiállítás megrendezésének új időpontja. Az eseményt eredetileg március 17–20 között tartották volna, az új dátum 2020. szeptember 8–11. A mintegy két és félezer kiállítót és több százezer látogatót vonzó eseményt az új koronavírus jelentette fenyegetés miatt halasztották el.

A COVID-19 koronavírus terjedésének állandó figyelemmel kísérése és az illetékes olasz egészségügyi hatóságok által kiadott összes irányelv szigorú követése után a Reed Exhibitions Italia úgy döntött, hogy elhalasztja az eseményt – ezt a tájékoztatást adta ki a milánói Mostra Convegno Expocomfort kapcsán a szervezők csapata. A Massimiliano Pierini vezérigazgató által jegyzett tájékoztatás szerint számos megbeszélést folytatattak ügyfeleikkel és partnereikkel az elmúlt napokban, és ezek nyomán úgy döntöttek, hogy 2020. szeptember 8–11. között rendezik meg a kiállítást. – Nem könnyen hoztuk meg ezt a döntést, hiszen olaszországi ügyfeleink, partnereink és csapatunk hihetetlenül keményen dolgoztak az esemény megszervezésén, de a legfontosabb szempont az emberek egészsége. Továbbra is az a célunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk mindenkinek, aki részt vesz a szeptemberre halasztott vásáron – áll a közleményben.

Lapunkhoz már a hivatalos tájékoztatás előtt is eljutottak olyan hírek, hogy válságstáb ült össze Milánóban. A halasztásról tájékoztathattuk is az olvasóinkat, most az új időpontról is alkalmunk nyílt beszámolni.

Olaszországban az elmúlt napokban jelent meg a vírus, több mint 200 beteget regisztráltak. Az észak-olasz Lombardia és Veneto tartományokban több helyütt vesztegzárral igyekeznek gátat szabni a megbetegedéseknek, s több tömegrendezvényt is elhalasztottak. Cikkünk írásakor hét halálesetről volt tudomásunk, de Horvátországban és Ausztriában is megjelent már a január elején a kínai Vuhan városából lassan világjárvánnyá növekvő fertőzéshullám.

Idehaza egyelőre nincs szó rendezvények elmaradásáról, így kiadónk mindenki figyelmébe ajánlja az 5. Lakásszellőzés konferenciát, amelyet a Zehnder Group támogatásával szervezünk Budapesten március 12-én. A résvétel előfizetőink számára ingyenes.

INFÓK ÉS REGISZTRÁCIÓ

KiállításKoronavírusRendezvény

Kapcsolódó