Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Koronavírus: Rendkívüli helyzet a Fővárosi Vízműveknél!

| |  1483 |

Koronavírus: Rendkívüli helyzet a Fővárosi Vízműveknél!

Lezárja ivóvízbázisainak védőterületét a Fővárosi Vízművek a koronavírus jelentette fertőzésveszély miatt. Ezekre a területekre a korábban kibocsátott belépési engedéllyel rendelkezők sem mehetnek be. Egyúttal felfüggesztik a további belépési engedélyek kibocsátását, és lemondják a Víz Világnapja alkalmából tervezett nyílt napot is. A lázas betegeket arra kérik, ne személyesen, hanem telefonon vagy az interneten intézzék a vízművekkel kapcsolatos ügyeiket.

A koronavírus magyarországi megjelenésére való tekintettel a Fővárosi Vízművek csütörtökön életbe léptette a rendkívüli helyzetekre kidolgozott üzemmenet-folytonossági biztonsági tervét. Az a felelősség, amit több mint kétmillió ember egészséges ivóvizének biztosítása jelent, arra késztette társaságunkat, hogy minimalizáljuk a folyamatos vízellátás fenntartását biztosító munkatársaink fertőződésének kockázatát. Ehhez kérjük és megköszönjük partnereink és ügyfeleink együttműködését és támogatását, valamint megértését az esetleges kényelmetlenségek miatt – adta hírül csütörtökön a társaság.

Mint írják, elmarad a Víz Világnapja (március 22.) alkalmából meghirdetett nyílt nap programsorozata. A korábban már regisztrált érdeklődők számára e-mailben jelezik az esemény lemondását, a további regisztrációs lehetőséget és a rendezvény meghirdetését pedig törölté.

További intézkedésig a társaság lezárja ivóvízbázisainak védőterületét, ezekre a területekre a korábban kibocsátott belépési engedéllyel rendelkezők sem mehetnek be. Egyúttal felfüggesztik a további belépési engedélyek kiadását.

Lázas vagy? Kerüld az ügyintézést!

A vízművek személyes ügyfélszolgálati munkatársai a megszokott munkarendben fogadják az ügyfeleket. Arra kérnek azonban mindenkit, aki lázas beteg, hogy a többi ügyfél és az ügyintézők fertőzésveszélyének kiküszöbölése érdekében aa személyes ügyintézés helyett használja a telefonos vagy az online ügyfélszolgálatot. 

Koronavírus

Kapcsolódó