Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Júniusra halasztják a Construma kiállítást

| |  380 |

Júniusra halasztják a Construma kiállítást

A Hungexpo Zrt. vezetősége, követve az operatív törzs ajánlását, a Construma és OtthonDesign kiállítások elhalasztásáról döntött. Az új időpont: 2020. június 10-14.

Eredetileg április elsején nyitott volna az idei Construma otthonteremtési kiállítási csokor, de mint annyi szakmai és egyéb tömegrendezvényt, végül ezt is el kellett halasztani. – A koronavírus-járvány terjedése az elmúlt napokban tovább súlyosbodott, felelős rendezvényszervezőként nem kívánjuk kitenni sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat, sem munkatársainkat egy esetleges fertőzésveszélynek – áll a Hungexpo Zrt. tájékoztatójában.

 A vis maior helyzetre tekintettel a kiállítás szervezői új időpontot határozott meg, így a Construma kiállításcsokrot június 10-e és 14-e között tudják biztonságosan megrendezni. Vis maior helyzet miatti halasztás esetén az új időpontra a kiállítók szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra teszik át. A már beregisztrált látogatói jelentkezések, megvásárolt jegyek érvényesek lesznek az új időpontra. 

Koronavírus

Kapcsolódó

Elmaradt kézfogások

Elmaradt kézfogások

Víruspánikban az építőipar