Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

125 éves a Zehnder

| |  196 | |

125 éves a Zehnder

A svájci-német gyártó 90 éve állít elő fűtőtesteket, de aktív a melegvizes sugárzóernyők és a hűtő-fűtő mennyezetek piacán is. Az elmúlt húsz év különösen a komfortszellőzés termékcsoport erőteljes fejlődését hozta magával.

Köszönhetően a folyamatos innovációnak és a széles termékválasztéknak, a Zehnder ma már a nyugat-európai piac vezető vállalatcsoportja a lakossági hővisszanyerős szellőztetőrendszerek területén. Ezek a termékek 2010-től Magyarországon is elérhetők, az azóta eltelt 20 évben már rengeteg rendszer bizonyítja folyamatosan a Zehnder minőséget.

Komfort szellőzés: minden rendszerelem egy gyártótól, 5 év garanciával

A kínálatban megtalálhatók a komfortszellőztető rendszerek minden szükséges elemei, illetve ennél több is: a Zehnder a „szokatlan” tervezési és szerelési helyzeteire is felkészült speciális légtechnika elemeivel.

BÖNGÉSSZE KATALÓGUST →

A rendszerek tervezéséhez örömmel nyújt segítséget a magyarországi Zehnder képviselet.

ComfoAir E350: csúcsminőség elérhető áron

Ez a központi hővisszanyerő gép kiemelkedő műszaki paraméterekkel (zajszint, hatásfok, fogyasztás) rendelkezik, légszállítása 350 m³/h még 200 Pa mellett is. A gép passzívház minősítéssel is rendelkezik, felépítésében a bevált Zehnder hagyományokat követi. Kiválóan működik a Zehnder új fejlesztésű széndioxid érzékelővel együtt. Rendelhető beépített villamos fagymentesítővel, vagy anélkül. Teljes Zehnder rendszer esetén a garanciaidő 5 év. Fogyasztói ára bruttó 690 000 Ft körül alakul. Érdeklődni a Zehnder szakkereskedőknél lehet.

Balra: Zehnder ComfoAir E350 hővisszanyerős szellőztető

Jobbra: Zehnder fali CO2-érzékelő

Hagyományos és modern radiátorformák

A Zehnder évszázados sikerét a radiátor gyártás alapozta meg. A hagyományos formavilágú Charleston modelleket 1930 óta gyártja a vállalat. A radiátorokat egyedi méretekben, egyedi színekben lehet rendelni, tetszés szerinti csatlakozási módokkal. A radiátor higiénikus megoldást nyújt, mert a radiátor oszlopai tökéletesen takaríthatók.

Zehnder Charleston szobai radiátor

A fürdőszoba radiátorokat 1980 óta kínálja a Zehnder.  Kaphatók hagyományos és modern formavilágú  modellek,   kiegészítőkkel együtt.  Az elmúlt időszakban a csak elektromos módon működő modellek váltak népszerűvé.

Balra: Zehnder Kazeane modell matt fekete színben

Jobbra: Zehnder lándzsás szelep

Sugárzóernyők nagy belmagasságú terek számára

Tradicionális  Zehnder termék a nagy belmagasságú terek  fűtésére alkalmas  melegvizes sugárzóernyő.  A megoldás a sugárzó fűtések előnyeit használja ki sportlétesítményekben, ipari és  kereskedelmi csarnokokban,  logisztikai létesítményekben. A sugárzóernyő karbantartásmentes, könnyen szabályozható, energiatakarékos fűtési megoldást jelent, a levegő mozgatása nélkül. A  rendszer méretezését a gyártó elvégzi.  Forduljon bizalommal a magyarországi képviselethez!

Balra: Zehnder sugárzóernyő

Jobbra: Zehnder sugárzóernyők egy sportcsarnokban

További információ:
Zehnder Group Deutschland GmbH
Magyarországi Kereskedelmi Képviselet
Tóth István
+36 30 268 7010
istvan.toth@zehndergroup.com

Zehnder

Kapcsolódó