Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

A meghirdetett időpontban tartják a Construmát

| |  619 |

A meghirdetett időpontban tartják a Construmát

Noha a járványhelyzet miatt a jövő év elejére tervezett kiállításait későbbi időpontra halasztotta a Hungexpo Zrt., tájékoztatásuk szerint a Construma kiállításcsokor tervezett időpontja maradt az eredetileg is kitűzött 2021 április 14-18.

Közleményben tájékoztatta kiállítóit és látogatóit a Hungexpo Zrt., hogy egyes jövő évi kiállításainak időpontja megváltozott. Így az AGROmashEXPO-t 2021. március 3-6. között; a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozóját, a Fehova kiállítást, és a vele egy időben tartott Budapest Boat Show-t 2021. március 18-21. között; az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléjét, az Utazás kiállítást 2021. május 6-9. között rendezik.

Az építési és otthonteremtési kiállításcsokrot, a Construmát ugyanakkor az eredetileg tervezett időpontban, tehát április 14-18. között tartják. Ugyancsak változatlan maradt a MACH TECH Ipar Napjai szakkiállítás (május 10-13) időpontja.

– Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek – zárta közleményét a társaság.

ConstrumaEgészség

Kapcsolódó