Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Ólomszennyezéssel érintett családok jelentkezését várjuk

2020. december 9. | VGF&HKL online |  1639 |

Ólomszennyezéssel érintett családok jelentkezését várjuk

Olyan kisgyermekes családokat keresünk, amelyek lakásában ólomból készültek a vízvezetékek, így ki vannak téve annak az egészségügyi kockázatnak, amelyet az ólommal szennyezett csapvíz fogyasztása jelent.

A VGf&HKL szaklap kezdeményezést indított annak érdekében, hogy világossá váljon, milyen súlyos egészségügyi kockázatot jelentenek az ólomból készült vízvezetékek. Az 1945 előtt átadott épületek szinte mindegyike ólomvezetéken át kapja az ivóvizet, a kioldódó szennyezőanyag pedig komoly egészségügyi kockázatot jelent, főként kisgyermekek számára.

Annak érdekében, hogy minél tisztább képet kapjunk, olyan kisgyermekes (hat éves korig) családok jelentkezését várjuk, amelyek ki vannak téve az ólommal szennyezett ivóvíz kockázatainak.

Amit kínálunk

  • lapunk ingyenesen, erre akkreditált laboratóriumban bevizsgáltatja a csapvizet a megfelelő szakmai standardok alapján
  • lapunk magánlaboratóriumban végzett vérvizsgálattal felméri a családban élő gyermek vagy gyermekek vérének ólomszintjét
  • szakmai segítséget nyújtunk a probléma megoldásával kapcsolatban, kapcsolatot teremtünk a család és egy profi kivitelező között egy esetleges csőcsere érdekében
  •  ajándékba adunk egy ólomszűrésre alkalmas utólagos víztisztító kisberendezést

Amit kérünk

  • a család beleegyezést ahhoz, hogy a kapott információkat anonim, beazonosíthatatlan módon cikkeinkben felhasználhassuk.

Figyelem, a fenti ajánlat egy, általunk kisorsolt családra vonatkozik!

Jelentkezés és további információ:
Szilágyi László
kiadóvezető
szilagyi.laszlo@mernokmedia.hu
06 20 557 6871

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

EgészségIvóvízólom

Kapcsolódó