Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Idén is virtuális lesz a Construma

2021. május 3. | VGF&HKL online |  529 |

Idén is virtuális lesz a Construma

Június 2–6 között tartják az idei Construma kiállítási csokrot, de a szervezők úgy döntöttek, hogy a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is online tartják meg a rendezvénysorozatot. A kiállítókat levélben tájékoztatják az új helyzetről.

Továbbra sem kegyes a járványhelyzet a Contruma kiállítási csokorhoz. A szervezők arról tájékoztatják a kiállítókat, hogy a vásárt fizikailag nem tudják megtartani. A rendezvény június 2-a és 6-a között így a világhálóra költözik – hasonlóképpen a tavalyi rendezvényhez.

A kiállítók a már korábban befizetett előleget/részvételi díjat felhasználhatják:

  • június 2-6. között a virtuális kiállításon való részvételre, a csatolt jelentkezési ívben szereplő árakon vagy
  • az idei OTTHONDesign Ősz kiállításra a meghirdetett árakon vagy
  • a 2022-es CONSTRUMA / OTTHONDesign kiállítási csokorra (2022. április 6-10.) a korábban leszerződött áron.

Természetesen dönthetnek úgy is, hogy a fenti három rendezvény közül többre is jelentkeznek, ebben az esetben a már befizetett előleget a kért arányban a kiválasztott kiállításokra használhatják fel.  Ha a már befizetett összeg kevesebb, mint a későbbiekben felhasználni kívánt megjelenések értéke, akkor az a rendezvények jelentkezési / befizetési feltételei alapján kiegészíthető. Mindendezekről további információt itt találhatnak.

A szervezők értékelése szerint a virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára. Fizikai rendezvénytől eltérő megoldásokat kínál, amelyek kibővítik a kiállítás kapcsolatépítési lehetőségeit, bővítik a bemutatkozás felületeit.

Kiadónk természetesen képviselteti magát a vásáron, olvasóink így, virtuálisan ugyan, de találkozhat a VGF&HKL szaklap, a Villanyszerelők lapja, az É-gépész és az E-villamos mögött álló stábbal!

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma

Kapcsolódó