Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Lefújták az idei Construmát

| |  237 |

Lefújták az idei Construmát

A vírushelyzet többszörösen is keresztülhúzta a 2021-es Construma csokor szervezőinek szándékát. Hosszabb ideje tartó bizonytalanság után eldőlt, hogy a vásárt, így a digitális Construmát is, idén egyáltalán nem rendezik meg. Jövő tavasszal találkozhatnak legközelebb a hazai építőipar, épületgépészet és lakberendezés csúcsrendezvényének kiállítói és látogatói a Hungexpo pavilonjaiban.

Eredetileg áprilisban tartották volna a 2021-es Construmát, de járványhelyzet miatt a szervezők első körben úgy döntöttek, hogy a kiállítást és vásárt júniusban, de akkor is csak virtuálisan, azaz fizikai jelenlét nélkül rendezik meg. A rendezvény honlapjára azután a mai napon felkerül egy szűkszavú híradás, amely szerint még az online térben sem lesz idén Construma, így ez az év kimarad a rendezvénynaptárból.

A következő Construmát

2022. április 6–10.

között rendezik meg a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A rendezvénysorozat lefújását a szervezők nem indokolták, lapunk értesülései szerint ugyanakkor a kiállítók részéről nem mutatkozott elegendő érdeklődés a virtuális vásár iránt, így nem lett volna értelme megtartani.

– A Construma csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: nem csak bemutatja az iparág újdonságait, de előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. Koncentrált piac, kiváló lehetőség a szakmai feltöltődésre, üzletek kötésére – áll a kiállításszervezők közleményében.

ConstrumaRendezvény

Kapcsolódó