Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Hogyan építsük be az ACO Exclusive Plusz zuhanyfolyókát?

2021. június 16. | támogatott cikk, szponzor: ACO |

Hogyan építsük be az ACO Exclusive Plusz zuhanyfolyókát?

Az Exclusive Plusz zuhanyfolyóka – ahogy a neve is mutatja – az ACO fürdőszobai termékkínálatának csúcsát jelenti. Ebben a zuhanyfolyókában egyesül mindaz a műszaki-technikai többlet, ami társai fölé emeli.

A folyóka legkülönlegesebb jellemzője a gyárilag rögzített szigetelőmembrán. Ez a membrán a szigetelőgalléron található és egyszerűbbé teszi a folyékony vagy kent szigeteléshez történő hozzádolgozást. A fém folyókatestnek és fém lábnak köszönhetően könnyedén megoldható a folyóka földelése. A szivárgónyílások révén lehetővé válik a lapburkolat alatti szivárgó víz fogadása. Ennek köszönhetően az a víz is be tud jutni a folyókába, ami a fugán keresztül vagy a fugázat sérülése miatt leszivárog a vízszigetelésre.

További infók →

Animációnkban lépésről lépésre bemutatjuk az Exclusive Plusz folyóka beépítését kezdve a hangszigetelés elhelyezésével, a folyóka pozícionálásával, szintbeállításával és rögzítésével, folytatva a betonozással, egészen a rács behelyezéséig.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ACOSzerelésSzerelvényekVideózuhany

Kapcsolódó