Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Visszatérnek a vásárok

Már nagyban szervezik a jövő évi Construmát, lesz Mostra Convegno is

| |  269 |

Visszatérnek a vásárok

Jövő év áprilisában újra megrendezik a legnagyobb hazai építőipari szakkiállítást, azaz a Construma csokrot. A vendégeket és a kiállítókat 2022. április 6-10. között várják a szervezők a megszokott helyszínen, a Hungexpo területén. Visszatér az élet Milánóba is, ahol március 8. és 11. között rendezik a világ egyik legjelentősebb, épületgépészeti tematikájú nemzetközi vásárát.

2022-ben két év kihagyás után tavasszal ismét fizikai valójában várja a Construma nemzetközi építőipari szakkiállítás a kiállítókat, látogatókat – áll a szervezők sajtóközeléményében. Mint írják, a Construma csokor 2022-es kiállítása újra lehetőséget teremt, hogy mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piac szereplői megosszák egymással tapasztalataikat és jó gyakorlataikat az újraindulásról. A résztvevőknek lehetőségük nyílik, hogy felépítsék, megerősítsék kapcsolataikat meglévő és új partnereikkel. A 2022-es év legjelentősebb építőipari szakkiállítása kétszeres jubileumi évét ünnepelheti, hiszen az OtthonDesign lakberendezési kiállítás 10. alkalommal, a Construma építőipari kiállítás 40. alkalommal kerül megrendezésre 2022. április 6-a és 10-e között a Hungexpo Zrt. jelentős megújuláson, bővítésen átesett területén. A pontos cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

A rendezvényt hibridre tervezik,azaz a fizikai kiállítás mellett egy online felületen is találkozhatnak a kiállítók és látogató. Az új technológia segítségével egy időben adhatnak információt és letölthető anyagokat termékeikről és szolgáltatásaikról az érdeklődőknek, a chat funkció segítségével pedig akár írásban vagy videóbeszélgetés formájában tárgyalhatnak is. Ráadásul a virtuális kiállítás a fizikai rendezvény zárása után további egy hétig látogatható. Ez a lehetőség tovább szélesíti az elérhető potenciális partnerek, vásárlók körét a részvevő cégek számára.

Visszatér a killítások palettájára a világ legnagyobb épületgépészeti szakvására, a milánói Mostra Convegno Expocomfort is. A hagyományosan kétévente megrendezett eseményt 2020-ban törölni kellett a koronavírus-járvány jelentette fenyegetlés miatt, jövőre ugyanakkor már megtartják márcis 8. és 11. között. Ez a rendezvény ugyancsak hibrid lesz, vagyis az eseményeket, programokat a helyszínen is meg lehet tekinteni, de online is követhetjük őket.

Construma

Kapcsolódó