Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Már csak három hét a CONSTRUMA nyitásig

2022. március 17. | támogatott cikk, szponzor: Hungexpo |

Már csak három hét a CONSTRUMA nyitásig

Április 6-án újra fizikai valójában nyitja meg kapuit a tavaszi szezon legnagyobb építőipari seregszemléje, az idén ráadásul jubileumi, 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és vele egyidőben a csokor részeként a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A csokor több, mint 350 kiállítója hozza el újdonságait, szolgáltatásait. Gazdag szakmai program, napelemszerelési verseny, gyakorlati bemutatók, tanácsadások várják a szakembereket és hétvégén a végfelhasználókat.

CONSTRUMA Díj

A CONSTRUMA kiállítási csokor keretében 2022-ben is díjazzák a kiállított termékek közül a legkiválóbbakat, példaként állítva azokat a szektor valamennyi szereplője számára. A CONSTRUMA DÍJ-ra a Construma, az OTTHONDesign és a Reneo kiállításokra bejelentkezett cégek pályázhattak. Több mint 20 pályázat érkezett, melyeket rangos szakemberekből álló zsűri bírált el. Az idei évben az alábbi cégek és termékek kapták meg a rangos elismerést:

  • EU-Solar Zrt.  - Growatt SPA 4000-10000TL3 BH
  • Grand Union Kft. – Kingspan BioFicient biológiai szennyvíztisztító kisberendezés
  • Leier Hungária Kft. – Leier klímafödém
  • Mapei Kereskedelmi Kft. – Kerapoxy Easy Design
  • Masterplast Hungária Kft. – ISOMASTER EPS 150 G
  • Rotovill Kft. – Aux Kappa 3,5 kW monosplit klímaberendezés
  • Szépítők Bemutatóterem Kft. – Decork Façade (parafa tartalmú hőszigetelő dekorvakolat)

A díjakat a kiállítás első napján, az ünnepélyes megnyitó keretében, április 6-án 13 órakor adják majd át.

Nyitvatartás, belépők, regisztráció

A CONSTRUMA / OTTHONDesign kiállítási csokor 2022. április 6–10. között, naponta 9-től 18 órág (vasárnap 17 óráig) lesz nyitva. Az első három nap a szakmai látogatóké, a hétvége pedig az építkező, felújításra készülő nagyközönségé.

A kiállítás belépőjegyárairól az alábbi oldalon tájékozódhatnak, indulását követően innen elérhető a jegyvásárlás / regisztráció is.

Infó, jegyvásárlás, regisztráció →

HUNGEXPO app – a látogatók kényelméért

2021 őszén indult el és azóta már több HUNGEXPO kiállításon is jól működött a HUNGEXPO új szolgáltatása, a mobil applikáció, mely Hungexpo néven érhető el az alkalmazások között.

Az applikáció segíti a látogatók jegyvásárlását, regisztrációját, jegykezelését és tájékozódását a helyszínen. Nem utolsó szempont, hogy a kiállításra a belépőjegyet kedvezményesen lehet majd az applikáción keresztül megvásárolni. A kiállítás előtt és alatt tájékozódhat a látogató a programokról, azok helyszínéről, segít a helyszínek megtalálásában. Kiválaszthatók a kedvenc kiállítók, megtervezhető a látogatás és még további kényelmi szolgáltatások várják a látogatókat az applikációban.

Bővebb információ →

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma

Kapcsolódó