Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Hamarosan nyit a CONSTRUMA

2022. március 31. | támogatott cikk, szponzor: Hungexpo |

Hamarosan nyit a CONSTRUMA

A 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás április 6-10. között gazdag szakmai programmal, négyszáz kiállítóval várja a látogatókat a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállítási kínálat mellett gazdag szakmai program, konferenciák, workshopok, bemutatók, tanácsadások, sőt verseny is hozzájárul a látogatók szakmai fejlődéséhez.

A rendezvényre érdemes előre regisztrálni és megvásárolni a belépőt, így elkerülhető a helyszíni sorban állás és ráadásul kedvezményesebben is hozzájutni a belépőkhöz.

Regisztráció és jegyvásárlás →

A megújult terület új kiállítás elrendezési lehetőséget is lehetővé tesz. A teljesen megújult HUNGEXPO legnagyobb pavilonjában (A) lesznek a klasszikus építőipari tematikák, a G pavilonban a megújuló energiák, épületgépészet témakörök. Ez utóbbi témák az idén nagyon nagy kiállítói érdeklődést mutatnak, elsőként telt meg a pavilon. A RENEO témakörhöz kapcsolódik majd a SOLAR RACE napelemszerelési szakmai verseny, a XIII. Szolar konferencia is. Néhány cég kedvcsinálónak a G pavilonból: ABB Kft., Aereco Kft., Energy 3000 solar, EU-Solar Zrt., Helios, Merkapt Zrt., Nilan Légtechnika Kft., Nordinova Energy Kft., Rotovill Kft., Weishaupt Hőtechniaki Kft.

Az OTTHONDesign pedig tematikailag jobban szétbontva, 3 pavilonba mutatja majd meg a lakberendezés legújabb trendjeit, kínálatát.

CONSTRUMA díj

A CONSTRUMA kiállítási csokor keretében 2022-ben is díjazzák a kiállított termékek közül a legkiválóbbakat, példaként állítva azokat a szektor valamennyi szereplője számára. A CONSTRUMA DÍJ-ra a Construma, az OTTHONDesign és a Reneo kiállításokra bejelentkezett cégek pályázhattak. Több mint 20 pályázat érkezett, melyeket rangos szakemberekből álló zsűri bírált el. Az idei évben az alábbi cégek és termékek kapták meg a rangos elismerést:

 • EU-Solar Zrt.  - Growatt SPA 4000-10000TL3 BH
 • Grand Union Kft. – Kinspan BioFicient biológiai szennyvíztisztító kisberendezés
 • Leier Hungária Kft. – Leier klímafödém
 • Mapei Kereskedelmi Kft. – Kerapoxy Easy Design
 • Masterplast Hungária Kft. – ISOMASTER EPS 150 G
 • Rotovill Kft. – Aux Kappa 3,5 kW monosplit klímaberendezés
 • Szépítők Bemutatóterem Kft. (COVERART Design)- Decork Façade (parafa tartalmú hőszigetelő dekorvakolat)

A díjakat a kiállítás első napján, az ünnepélyes megnyitó keretében, április 6-án 13 órakor adják majd át az A pavilon Türkiz termében.

Tartalmas szakmai programok

Összeállt a szakmai partnerek által szervezett programok sora, melyek a szakemberek szakmai fejlődését, széleskörű tájékozottságát, az ágazat legújabb tendenciáinak megismerését hivatott segíteni. A programok a kiállítási pavilonokban zajlanak majd. A frissített programok a kiállítás honlapján elérhetők.

Nyitvatartás

 • Szakmai napok
  április 6–8.,  9-től 18 óráig
 • Nagyközönség napok
  április 9., 9-től 18 óráig
  április 10., 9-től 17 óráig

Bővebb információ →

 

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma

Kapcsolódó