Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Érdekli az elektromos fűtés? Jöjjön el a konferenciánkra!

2022. május 2. | VGF&HKL online |  2590 |

Érdekli az elektromos fűtés? Jöjjön el a konferenciánkra!

Jó hírünk van! Amikor elkezdtük szervezni az Elektromos Fűtés Konferencia és Képzés rendezvényt, „belépőjegyes” modellben gondolkodtunk. Időközben kiderült, hogy a „Budapest – Nappal hajtva” projekt támogatásának köszönhetően a részvételt mindenki számára ingyenessé tudjuk tenni. Ha Önt is foglalkoztatja, mivel fűtsön, ha biztosra akar menni, tekintettel a vezetékes gázellátás jövőjével kapcsolatos félelmekre, bizonytalanságokra, jöjjön el a rendezvényre!

Továbbra is dinamikusan nő azok száma, akik, szakítva a megszokott módszerekkel, az elektromos fűtést választják otthonuk időszakos vagy állandó fűtésére. Az ingatlan típusának megfelelő rendszer kiválasztása és szakszerű beszerelése napjainkban különösen jó döntésnek bizonyulhat: a lakossági napelemes rendszerek különböző pályázatokon keresztül széles réteg számára válnak elérhetővé, és a napelem/elektromos fűtőberendezés kettőse kifejezetten gazdaságosan üzemeltethető párost alkot.

Egy költséghatékony elektromos fűtésű rendszer összeállításához azonban alapvető az előnyök és hátrányok pontos ismerete. A Media12 kiadó által megszervezett, Elektromos Fűtés Konferencia és Képzést a hiteles, pontos szakmai tájékoztatás igénye hívta életre. A konferencián olyan témákról esik szó, amelyek a gyakorlati alkalmazásban bizonyulnak hasznosnak.  A konferencia a „Budapest – Nappal hajtva” projekt része.

A helyszín korlátozott számban biztosít parkolási lehetőséget, az utcán parkolási díj fizetése szükséges. A konferencia résztvevőinek Street Food ebéddel szolgálunk.

Időpont: 2022. május 25.

Helyszín: Flashback stúdió, F5-ös terem. 1033 Budapest, Bogdáni út 1.

A rendezvény a „Budapest – Nappal hajtva” projekt támogatásával valósul meg,
a részvétel minden résztvevő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

TOVÁBBI RÉSZLETEK, REGISZTRÁCIÓ →

Kapcsolattartó:
Dóri Bence projektkoordinátor
Tel.: 06 30 484 0184
E-mail: doribence@mernokmedia.hu

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Elektromos fűtésKépzésRendezvény

Kapcsolódó