Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Érdekli az elektromos fűtés? Jöjjön el a konferenciánkra!

| |  704 |

Érdekli az elektromos fűtés? Jöjjön el a konferenciánkra!

A Media12 kiadó május 25-én tartja az Elektromos Fűtés Konferencia és Képzés című rendezvényét. Helyszín: Flashback stúdió, F5-ös terem. Budapest, Bogdáni út 1, 1033. A rendezvény ingyenes!

Továbbra is dinamikusan nő azok száma, akik, szakítva a megszokott módszerekkel, az elektromos fűtést választják otthonuk időszakos vagy állandó fűtésére. Az ingatlan típusának megfelelő rendszer kiválasztása és szakszerű beszerelése napjainkban különösen jó döntésnek bizonyulhat: a lakossági napelemes rendszerek különböző pályázatokon keresztül széles réteg számára válnak elérhetővé, és a napelem/elektromos fűtőberendezés kettőse kifejezetten gazdaságosan üzemeltethető párost alkot.

Egy költséghatékony elektromos fűtésű rendszer összeállításához azonban alapvető az előnyök és hátrányok pontos ismerete. A Media12 kiadó által megszervezett, Elektromos Fűtés Konferencia és Képzést a hiteles, pontos szakmai tájékoztatás igénye hívta életre. A konferencián olyan témákról esik szó, amelyek a gyakorlati alkalmazásban bizonyulnak hasznosnak.  A konferencia a „Budapest – Nappal hajtva” projekt része.

A helyszín korlátozott számban biztosít parkolási lehetőséget, az utcán parkolási díj fizetése szükséges. A konferencia résztvevőinek Street Food ebéddel szolgálunk.

Időpont: 2022. május 25.

Helyszín: Flashback stúdió, F5-ös terem. 1033 Budapest, Bogdáni út 1.

A rendezvény a „Budapest – Nappal hajtva” projekt támogatásával valósul meg,
a részvétel minden résztvevő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

TOVÁBBI RÉSZLETEK, REGISZTRÁCIÓ →

Kapcsolattartó:
Dóri Bence projektkoordinátor
Tel.: 06 30 484 0184
E-mail: doribence@mernokmedia.hu

Elektromos fűtésKépzésRendezvény

Kapcsolódó