Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Még lehet jelölni szakembert az Év Emberi 2022-re!

2022. október 10. | VGF&HKL online |  179 |

Még lehet jelölni szakembert az Év Emberi 2022-re!

Hagyományosan az év végének legjelentősebb épületgépészeti rendezvénye az Országos Épületgépész Napok (OMÉN), amely bállal és az idei díjazottak méltatásával zárul. Október 12-ig még bárki regisztrálhatja a maga jelöltjét vagy jelöltjeit!

Az Év Emberei Díj egy olyan szakmai elismerés, mellyel a kiemelkedően végzett munkát ismeri el az épületgépész szakma. A díjat a szakterület széleskörű tagoltsága miatt, az épületgépészet különböző területeihez nevesítve ítélik oda. A díjat azok a természetes személyek kaphatják, akik az épületgépészet terén 2022-ben is kiemelkedő szakmai, tudományos vagy gazdasági tevékenységet végeztek, felkészültségükkel, etikus magatartásukkal példát mutattak az épületgépész szakma számára az alábbi kategóriában:

  • Év Épületgépész Oktatója
  • Év Épületgépész Mérnöke
  • Év Épületgépész Kivitelezője
  • Év Épületgépész Márkaképviselője
  • Év Épületgépész Kereskedője
  • Év Épületgépész Gyártója

Az október 12-i határidőig bárki tehet javaslatot a kitüntetett személyére, megfelelő indoklással ellátva, melyben a jelölt kiemelkedő, példamutató teljesítményét kívánja díjazni a jelölő személy. A beérkezett javaslatokat (melyek tartalmazzák a díjazásnál mérlegelendő teljesítményt és a díj odaítélésének aktualitását), a talalkozzunk.hu lapon október 14-től kezdődően tesszi közzé.

Itt javasolhat személyt az Év Emberei Díjra!

Az Év Épületgépész Tervezője díjhoz külön pályázati kiírás tartozik hozzá (jelölni és szavazni nem lehet, hanem külön pályázati lehetőség érhető el hozzá a www.talalkozzunk.hu honlapon).

A második lépcsőben a szavazás következik majd. A szervezők október 14-én teszik közzé a jelöltek névsorát. A szavazás november 12-ig tart majd.

A magasrangú szakmai díjak átadása az OMÉN Zárórendezvényén, az Épületgépész Bálon, A Hotel Intercontinentalban 2022. december 2-án történik.  Az átadás a kitüntetést támogató cég (tárgyi ajándékával) és a szakmai szervezetek képviselői közreműködésével történik. A díjazottak fényképét és a méltatást a www.talalkozzunk.hu lapon és a Épületgépészet évkönyvében kerülnek megjelenítésre, majd archiválásra az utókor számára.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

DíjakPályázat

Kapcsolódó