Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Már lehet jegyet venni az Épületgépész Bálra!

2022. október 4. | VGF&HKL online |  278 |

Már lehet jegyet venni az Épületgépész Bálra!

Az OMÉN 2022 színes programja idén is a szakma ünnepélyes találkozójával, az Épületgépész Bállal zárul. Az épületgépész társadalom kiemelkedő társasági rendezvényére több mint háromszáz szakmabelit várnak a szervezők. A bálnak különösen fontos, hagyományos része lesz ezúttal is a szakma legrangosabb díjainak ünnepélyes átadása.

Az OMÉN elmúlt két évet magában foglaló rendezvénysorozatát sok bizonytalanság övezte, de ennek ellenére sikeres és eredményes volt, köszönhetően valamennyi rendezőnek, szervezőnek és aktív közreműködőnek. Így ebben az évben, 2022. november 21 – december 2. között is lesz OMÉN, mely céljaiban változatlanul, a szerzett tapasztalatok felhasználásával kerül megrendezésre.

A rendezvényről bővebb információt itt talál.

A szakma ismertségének növelése mellett persze az ünneplés, a kimagasló tevékenységek és személyek megbecsülése sem maradhat el. Ezért az Országos Épületgépész Napok keretében a zárórendezvény egy kiemelt esemény, ahol a találkozás, az ünnepélyesség, a díjazás a cél. Az Épületgépész Bál tervezett időpontja 2022. december 2. (péntek), helyszíne a Hotel InterContinental Budapest.

Bővebb infromáció az Épületgépész Bálról.

A rendezők tájékoztaója szerint már megindult a jegyek értékesítése a bálra. Idén minden megvásárolt báli jegyet nyomtatott formában juttatnak el a vendégekhez. Minden jegy sorszámozott, belépés a jegy bemutatásával lehetséges.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

DíjakÉpületgépészet

Kapcsolódó