Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Gőzerővel zajlik a szavazás az Év Embereire!

2022. október 25. | VGF&HKL online |  892 |

Gőzerővel zajlik a szavazás az Év Embereire!

Az Országos Magyar Épületgépész Napok keretében zajlik az Év Épületgépészeinek kiválasztási folyamata. Az Év Emberei díj egy olyan szakmai elismerés, mellyel a kiemelkedően végzett munkát ismeri el a szakma. A díjat a szakterület széleskörű tagoltsága miatt, az épületgépészet különböző területeihez nevesítve ítélik oda. November 12-ig még ön is leadhatja szavazatát!

Az Év Emerei díjat azok a természetes személyek kaphatják, akik az épületgépészet terén 2022-ben is kiemelkedő szakmai, tudományos vagy gazdasági tevékenységet végeztek, felkészültségükkel, etikus magatartásukkal példát mutatnak az épületgépész szakma számár az alábbi kategóriában:

  • Év Épületgépész Oktatója
  • Év Épületgépész Mérnöke
  • Év Épületgépész Kivitelezője
  • Év Épületgépész Márkaképviselője
  • Év Épületgépész Kereskedője
  • Év Épületgépész Gyártója

Itt adhatja le a szavazatát

A magasrangú szakmai díjak átadása az OMÉN Zárórendezvényén, az Épületgépész Bálon, a Hotel Intercontinentalban 2022. december 2-án történik.  Az átadás a kitüntetést támogató cég (tárgyi ajándékával) és a szakmai szervezetek képviselői közreműködésével történik. A díjazottak fényképét és a méltatást a www.talalkozzunk.hu lapon és a Épületgépészet évkönyvében kerülnek megjelenítésre, majd archiválásra az utókor számára.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

DíjakEsemény

Kapcsolódó