Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Kihirdették a HUNGAROTHERM Díj győzteseit

2023. március 2. | támogatott cikk, szponzor: Hungexpo |

Kihirdették a HUNGAROTHERM Díj győzteseit

Idén március 29. és április 2. között várják a látogatókat a CONSTRUMA-HUNGAROTHERM szakkiállításokon részt vevő cégek, ahova ismét több száz kiállító hozza el legújabb termékeit, innovációit. A csokor kiállításai a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás, a HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás és az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás.

Nemcsak Magyarországon, de a közép-kelet-európai régióban is kiemelkedő fórum, mely komplexen mutatja be az összekapcsolódó területek – építőipar, épületgépészet, lakberendezés – szakmai újdonságait. Ezek együttesen olyan erőt képviselnek, amely a résztvevő kiállítók és látogatók számára is komoly szakmai előnyt jelent. Így az általa lefedett téma legszélesebb spektrumát kínálva, a szakma számára a legfontosabb esemény. Minden páratlan éveben az épületgépészet hangsúlyosabb megjelenésével tovább erősödik a csokor szakmai tartalma. Hangsúlyosabb szerepet kapnak az épületgépész szakembereknek szóló programok, találkozók.

Kihirdették a Construma és Hungarotherm Díj nyertes kiállítóit

Minden évben (Hungarotherm kiállítás esetében minden második évben) rangos szakmai zsűri ítéli oda az újdonságaikkal, innovációikkal pályázó cégek közül a legkiválóbbaknak ezeket az elismeréseket. Ebben az évben a Hungarotherm Díjat négy, míg a Construma Díjat három cég nyert el.

Hungarotherm Díj

 • BELIMO Automation Handelsgesellschaft m.b.H. – Belimo Energy Valve™
 • Helios ventilátorok – Kamleithner Budapest Kft. – KWL Yoga Style 400
 • Nilan Légtechnika Kft. – Nilan VPR termékcsalád
 • Panasonic Heating & Ventilation Air-conditioning Europe (PHVACEU) – Mennyezeti air-e nanoe™ X generátor

Construma Díj

 • EU-SOLAR Nyrt. – Growatt SPH 4000-10000TL3 BH-UP
 • Source Lab Kft. – Pierre okos otthon rendszer
 • Szentesi Cserépkályha – Relief Kályhacsempe-kollekció

Gazdag konferenciaprogram

2023-ban ismét a szakmai partnerek által szervezett programok széles választéka lesz elérhető a kiállítási csokor ideje alatt. Ízelítő a tervezett szakmai konferenciákból és programokból:

 • ÉVOSZ – A magyarországi lakáshelyzet címmel konferencia a kiállítás nyitó napján szerdán, az ünnepélyes megnyitót követően
 • MÉK – továbbképzés építész kamarai tagok számára a kiállítás szerdai és csütörtöki napjain egyaránt
 • BPMK – továbbképzés épületgépészet és elektrotechnika témában és építési szakmai konferencia szerdán és csütörtökön
 • BÉK – konferencia és kerekasztalbeszélgetés pénteki napon
 • MNNSZ – napelem szerelői bemutató szerdán és szolár konferencia csütörtökön
 • ÉMSZ – Tetős Szakemberek Találkozója április 1-én szombaton
 • Kőfaragó Ipartestület – kőfaragó életpályamodell konferencia pénteken és kőfaragó bemutató
 • FABUNIÓ – Wood Like Workshop és Ezer színű fa kiállítás a kiállítás öt napján

Bővebb információ →

A kiállítások szerepe továbbra is fontos. A személyes találkozás, kapcsolatápolás ereje, a közvetlen értékesítés és üzletkötés az üzleti élet motorjaként segítik az ágazat szereplőit. A HUNGAROTHERM kiállítás 2023-ban is ezt a lehetőséget kínálja az épületgépészet területén tevékenykedő szakemberek számára. Az idei évben 11. alkalommal megrendezendő HUNGAROTHERM széleskörű szakmai támogatottsággal, színvonalas szakmai programokkal, a hazai építőipar kiváló cégeinek felvonultatásával kiemelkedő lehetőséget kínál a piaci kínálat áttekintésére, a trendek megismerésére.

Szakmai regisztráció, jegyvásárlás elérhető a kiállítás honlapján.

Nyitvatartás

 • Szakmai napok: március 29–30. 10-től 17 óráig, március 31. 10-től 18 óráig
 • Nagyközönség napok: április 1. 10-től 18 óráig, április 2. 10-től 17 óráig.

Az idei évben minden jegyvásárló között, aki regisztrál az EU Solar Nyrt. nyereményjátékára is, egy napelemes rendszert sorsolnak ki. Bővebb információ: www.hungarotherm.hu

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

HUNGAROTHERMkiállításrendezvény

Kapcsolódó