Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

A legvékonyabb mini szivattyú, amit pénzért lehet kapni

A Sauermann bemutatja az új megjelenésű Si-20-at

2023. április 20. | támogatott cikk, szponzor: Sauermann |

A legvékonyabb mini szivattyú, amit pénzért lehet kapni

A Si-20 miniszivattyú vadonatúj kialakításával és a következő generációs magszivattyú-technológiával élvonalbeli teljesítményt és kivételes telepítési sokoldalúságot biztosít. Ultra erős, csendes, gyorsan és rugalmasan telepíthető, megbízható és környezeti szempontból fenntartható.

Az új kondenzátum-eltávolító szivattyú a méret, a teljesítmény és a suttogásmentes működés között a kategóriájában legjobb egyensúlyt biztosítja. A Sauermann K+F csapata által újratervezett profiljával az Si-20 a legvékonyabb mini szivattyú, amit csak pénzért lehet kapni – és minden típusú légkondicionáló berendezéssel kompatibilis. A szivattyú beépíthető a készülék belsejébe, vagy könnyen rögzíthető a hűtőcsövekhez még a legszűkebb vezetékhálózat burkolatában is.

Az integrált új generációs magszivattyúrendszer sokkal kompaktabb, mint elődje, anélkül, hogy a Sauermann szabadalmaztatott dugattyús szivattyútechnológiájának csúcsteljesítménye csökkenne, amely már több mint 12 éve bizonyítottan hatékony. Az eredmény egy olyan modell, amely kategóriájában rekord kondenzátum eltávolítási kapacitást biztosít: akár 20 liter/óra, ami azt jelenti, hogy akár 20 kW-os légkondicionáló egységekkel is kompatibilis.

A Sauermann K+F csapata az új Si-20-ast a környezeti felelősségvállalás szem előtt tartásával tervezte. A mini szivattyút a legtöbb piaci szabványos modell hosszú élettartamú helyettesítőjeként építették, és a maximális megbízhatóság érdekében fejlesztették ki és tesztelték. Emellett könnyen szétszedhető, így alkatrészei újrahasznosíthatók.

A Si-20 a Sauermann észak-franciaországi Chevry-Cossignyben található gyárában készül. Az összeszerelés egy vadonatúj robotizált minőségellenőrző gépen történik, amelyet részben a francia kormány France Relance gazdaságélénkítési terve finanszírozott, amelynek célja, hogy támogassa azokat a cégeket, amelyek jelentősen hozzájárulnak a nemzeti feldolgozóipar és az ipari ágazat fellendüléséhez.

SAUERMANN SI-20 →

A Sauermannról

A Sauermann csoport több mint 45 éve tervez, gyárt és értékesít termékeket és szolgáltatásokat az ipari és HVACR-piacok számára. A csoport kifejezetten a beltéri levegőminőség (IAQ) érzékelésére, mérésére és szabályozására összpontosít. A csoport világszerte jelen van, három kontinensen (Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában), 12 telephellyel (köztük négy gyártóüzemmel) rendelkezik, és több mint 400 embert foglalkoztat.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Sauermannszivattyú

Kapcsolódó