Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Tízet fizet, tizenkettőt kap!

„Fekete péntek” akcióval várjuk előfizetőinket november 22-e és 26-a között

2023. november 17. | VGF&HKL online |  598 |

Tízet fizet, tizenkettőt kap!

Fizessen elő november 22-e és 26-a között a VGF&HKL szaklapra egy évre, és mi a szokásos tíz lapszám helyett 12-őt küldünk Önnek. Figyelem, a Black Friday akció csak 22-e szerda 0 órától 26-a vasárnap 24 óráig érvényes!

A VGF&HKL Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja, amely átfogó ismereteket nyújt a szakma minden részterületéről. Az évente tíz alkalommal megjelenő kiadvány – a január-februári és a július-augusztusi szám hagyományosan összevont – nyomtatásban és elektronikusan is elérhető.

A szaklap előfizetése egy évre 8990 forintba kerül. Ezért a postai úton kiküldött 10 lapszám mellé előfizetőink, ha igénylik, letölthetik a lapszámokat PDF formátumban is, valamint online hozzáférnek a VGF&HKL elmúlt 22 évének valamennyi lapszámához és cikkéhez.

Black Friday akció

Mindazok, akik 2023 november 22-e és 26-a között fizetnek elő a lapunkra egyéves papír + elektronikus konstrukcióban, ajándékot kapnak, ami nem más, mint plusz két lapszám. Így lesz a tízből tizenkettő, vagyis kerek egy tucat!

ÉRDEKEL AZ ELŐFIZETÉS

Az akcióval azok is élhetnek, akik már előfizetőink, de előfizetésük hamarosan lejár. Ha például valakinek februárban jár le az előfizetése, és most újráz, az új előfizetési időszakát 2024 májusától kezdjük számolni.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

előfizetésVGF&HKL szaklap

Kapcsolódó