Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Közönségdíjas lett a szegediek járműve

2017. május 2. | VGF online |  2715 |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Közönségdíjas lett a szegediek járműve

A VGF Szaklap szervezésében létrejött I. Épületgépész Forma-1 futamai lezárultak, három, izgalmakkal teli versenyen vagyunk túl. A résztvevő járművekre Facebook-oldalunkon lehetett szavazni. Legtöbb olvasónknak a szegediek Ford T-modellt mintázó járműve tetszett.

A nyertes csapatot, mint ígértük, a VGF szaklap jutalmazza. Jöjjenek hát a részletek, de előtte:

Mi is ez az Épületgépész Forma-1?

A közönségdíjas

Kíváncsiak voltunk, hogy a közönségnek melyik járgány tetszik a legjobban, így egy szavazást indítottunk el közösségi oldalunkon. Április 28-án éjfélkor lezártuk a szavazást, szoros küzdelem volt.

Első helyen a Móravárosi Szakgimnázium és Szakközépiskola, Szeged, támogató: Aquatherm végzett.

Második lett a szavazásban, alig valamivel lemaradva, a Széchenyi István Szakképző Iskola, Tapolca, támogató: Comap.

Harmadik helyen a Bornemissza Gergely Szakközép-, Szakiskola és Kollégium, Eger, támogató: Merkapt végzett.

A nyeremény

A szegedi csapat győzött tehát a közönségszavazáson, nyereményüket a VGF szaklap ajánlotta fel. De, hogy mi is az? A készítő csapat egy kiszabadulós játékon vehet részt Szegeden, illetve a csapattagok egy-egy fekete épületgépész pólót kapnak ajándékba.

Gratulálunk a szegedi ifjú épületgépészeknek, és ezer köszönet az olvasóknak a lájkokért! A járgányokról készült képeket továbbra is lehet lájkolni, meg lehet osztani Facebook-oldalunkon, de ez természetesen már nem befolyásolja az eredményt.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ConstrumaForma-1Verseny