VGF&HKL szaklap

Bezárt a Mart Kft.

| |  24 225 | |

Bezárt a Mart Kft.

Március 1-jén több Mart Mester Centrumban „zárva” tábla fogadta a vásárlókat. Ugyanez igaz az online vásárlókra is, hiszen technikai okokra hivatkozva a webáruház sem volt elérhető.

A Mart Kft. 1990 óta meghatározó, vezető szereplője a hazai épületgépészeti nagy- és kiskereskedelemnek. Nemcsak ismert, de elismert szakmai vállalat, sok magas minőségű termék forgalmazója. 28 Mester Centrumával (szakkereskedés) és 10 fürdőszobai bemutatótermével az egyik piacvezető kereskedő. A cég vezetői és munkatársai kiváló, megbízható szakemberei a hazai épületgépészeti szakmának. Felsővezetőjük is több ízben kitüntetett, a szakma elismert kereskedője.

Az elmúlt napokban terjedő folyosói pletykák, okiratmásolatok és összeesküvés-elméletek leközlése helyett elsőként a Mart Kft. ügyvezetését kértük fel egy hivatalos közlemény kiadására. Jelenleg várjuk a közleményt, amint megérkezik szerkesztőségünkbe, online felületeinken azonnal leközöljük.

Nem célunk a pánikkeltés vagy tisztázatlan, hiteltelen forrásokból érkező pletykák publikálása, de a szakmát érintő, komoly horderejű eseményekről tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy felkészülve, időben tudjanak reagálni az előállt helyzetre. A Dég megszűnése után ez az új helyzet biztosan átalakítja a hazai épületgépész kereskedelmi piacot, a kérdés, hogy milyen irányba?

Ha szeretne első kézből értesülni a szakmát érintő napi hírekről, figyelje honlapunkat, kövesse Facebook-oldalunkat!

Szilágyi László
kiadóvezető

CégügyekKereskedelemMart

Kapcsolódó