VGF&HKL szaklap

Szerelői pólók és pulóverek 4 új mintával a VGF Shopban

Víz-, gáz-, fűtés- és klímaszerelők, szevasztok!

| |  1718 | |

Szerelői pólók és pulóverek 4 új mintával a VGF Shopban

A különboző szakágakat megszólítva, teljesen megújulva, négy különböző mintával tölt újra a VGF kollekciója, amely többféle pólón és pulóveren is elérhető a VGF Shopban.

A négy új mintával megjelenő pólókollekció, az épületgépészet területén belüli négy szakterület kivitelezőit kívánja megszólítani, így különböző pólókat kínálunk a víz-, gáz-, fűtés- és klímaszerelőknek a VGF Bónusz program keretében.

Az épületgépész-szerelőknek készült pólóinkat bátran ajánljuk karácsonyi ajándéknak is, hiszen vicces meglepetésként szolgálhatnak. További jó hír, hogy a legújabb minták már nem csak fekete pólón, hanem szürkén is kaphatók, valamint a gázszerelőknek és a klímaszerelőknek készült kreatív kétféle pulóveren (fekete kapucnis és szürke magasított nyakú) is elérhető!

Amennyiben szeretne egy vicces pólót vagy pulóvert, nem kell mást tennie, mint a VGF Shopban kiválasztani a terméket, kitölteni a megrendelőlapot, megadni a kívánt méretet, megjelölni az átvétel módját és elutalni a termék(ek) árát, amit már bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthet.

A pólók megvásárolhatók önmagukban, ebben az esetben egy darab ára 3700 Ft, de lehetőséget kínálunk a VGF szaklapra való előfizetéssel kombinált módon is a vásárlásra, ebben az esetben egy póló ára 1200 Ft-ra csökken. A pulóverek ára 11 400 Ft, amely előfizetéssel együtt megvásárolva a felére, azaz 5700 Ft-ra csökken.

Az éves VGF előfizetés keretében 10 lapszámot juttatunk el Önhöz postai úton.

A póló ára 3700 Ft, azonban ha VGF szaklapra való éves előfizetéssel kombinálja, akkor a póló 1200 Ft-ba kerül.

Előfizetés + póló így 6500 + 1200, azaz 7700 Ft.

A pulóver ára 11 400 Ft, azonban ha VGF szaklapra való éves előfizetéssel kombinálja, akkor a pulóver 5700 Ft-ba kerül.

Előfizetés + pulóver így 6500 + 5700, azaz 12 200 Ft.

ÉRDEKEL AZ AKCIÓS ELŐFIZETÉS

CSAK PÓLÓT VENNÉK

Az akciós ajánlat egy előfizetés mellé maximum két póló vagy egy póló és egy pulóver kedvezményes megvásárlását teszi lehetővé. Természetesen csak egy darab ruházati termék is választható. A kedvezmény a vásárlási folyamat végén, a fizetés előtt kerül érvényesítésre és levonásra.

Fontos információ, hogy az előfizetéssel kombinált póló- és pulóvervásárlásra az élő VGF előfizetéssel rendelkezőknek is van lehetősége, ebben az esetben a lejárati dátumtól 1 évvel meghosszabbításra kerül az előfizetés.

Ha bármilyen kérdése felmerülne az ajánlattal kapcsolatban, kérjük, írja meg az info@vgf.hu címre vagy hívja kollégánkat a 06 1 450-0868-as telefonszámon.

VGF Bónusz

A VGF többezres előfizetői tábora önkéntelenül is egy erős szakmai közösséget alkot, amelynek erejét felhasználva számos kedvezmény érhető el, ami segítheti a szerelők, tervezők, kereskedők napi életét. Ennek a szakmai olvasótábornak jelentőségét a különböző szolgáltatók is elismerik, így kiemelt árakciókat kínálnak részünkre.

Kiadónk felvállalja, hogy a jövőben különböző termékeket és szolgáltatások keres, amit aztán a VGF Bónusz nevű program keretében ad át az előfizetők részére. A programban való részvétel egyetlen feltétele a VGF előfizetői státusz megléte.

Minden előfizetőnk automatikusan jogosult a kedvezményes termékek és szolgáltatások igénybevételére. Fizessen elő szaklapunkra, és máris jogosult a kedvezmények igénybevételére! A folyamatosan bővülő termékkínálatba tervezünk szerszámokat, eszközöket, mind szakmai, mind hétköznapi szolgáltatásokat bevonni.

További tájékoztatásért hívja a 06 20 322 8888-as ügyfélszolgálati számunkat, hétköznap 08:30-tól 16:30-ig, vagy küldjön üzenetet az info@vgf.hu e-mail-címre!

ElőfizetésVGF BónuszVGF szaklap

Kapcsolódó