VGF&HKL szaklap

Bemutató túra a Szoláris faluban lapcsoportunk előfizetőinek

| |  2196 | |

Bemutató túra a Szoláris faluban lapcsoportunk előfizetőinek

Szeptember 5-én „szakmai túrát” szervezünk a Szentendrén épített Szoláris faluba épületgépész és épületvillamossági szakemberek részére. Nézze meg Ön is, mit lehet kihozni épületgépészeti szempontból a Kádár-kockákból!

A vezetett túra során megnézünk 10 mintaházat, amelyek a Solar Decathlon 2019 nemzetközi egyetemi házépítő verseny jóvoltából Magyarországon épültek meg. A legújabb épületgépészeti, épületvillamossági technológiák most működés közben tekinthetőek meg ezekben a mintaházakban. A mások mellett francia, holland, spanyol és magyar egyetemistákból álló csapatok által épített mintaprojektek igazi csemegének számítanak még nemzetközi szinten is. A jövő építészeti megoldásai ötvözve a megújuló energiaforrásokkal és modern épületgépészeti, légtechnikai megoldásokkal.

Korábbi cikkünk a Solar Decathlon Europe 2019-ről itt elolvasható.

A szakmai körbevezetés időpontja: 2019. szeptember 5., 15:00–17:00

Cím: ÉMI Szentendre Tudományos és Technológiai Park, 2000 Szentendre, Dózsa György út 26.

Találkozó a bejáratnál! A szervezett körbevezetésen a részvétel ingyenes, de VGF&HKL vagy Villanyszerelők Lapja előfizetéshez kötött (a helyszínen is van lehetőség a fizetésre vagy akár most online is előfizethet). A pontos létszám miatt kérjük, előzetesen regisztráljon, hogy felkészülhessünk fogadására!

A legjobb épületgépészek előfizetőink
Az előfizetőink a legjobb épületgépészek!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

Regisztráció a Solar Decathlon szakmai túrára

Név:

Telefon:

E-mail cím:

Solar Decathlon

Kapcsolódó