Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Mi legyen a gyűjtőkéményekkel?

Itt vannak a VGF&HKL ankétjának előadásai

| |  1340 | |

Mi legyen a gyűjtőkéményekkel?

Hogyan cserélhetők le az egycsatornás gyűjtőkéményekre illesztett régi gázkészülékek? – e kérdéskört járták körbe a VGF&HKL ankétjának előadói, résztvevői. A „Kéményseprő kontra épületgépész” címen meghirdetett esemény nem az ellentétek további kiélezésének, hanem a közös munka, az együttműködés hangsúlyozásának a jegyében zajlott.

Forró témát vetett fel a VGF&HKL azzal, hogy egy képzeletbeli ringbe terelte a kéményseprőket és az épületgépészeket. Az idei OMÉN zárónapján, november 29-én megrendezett ankét természetesen csak képletesen volt összecsapás. A felek sokkal inkább az összefogást és az együttműködést hangsúlyozták, hiszen a kéményseprők és az épületgépészek számára ugyanaz a cél: megoldást találni a problémákra.

Természetesen az ankét légkörét, az előadások részleteit nem tudjuk visszaadni egy rövid beszámolóban, viszont olvasóink számára elérhetővé tesszük az előadások, azaz

prezentációjának anyagát. (Egy-egy névre kattintva új ablakban jelenik meg a prezentáció.)

Az előadásokat hallgatva a címben feltett kérdésre több válasz is megfogalmazódhatott a Műegyetem egyik előadójában összegyűlt hallgatóságban, de az egészen biztos, hogy a tervező felelőssége, gondos, alapos munkája elkerülhetetlen.

VGF&HKL bónusz, amiért érdemes előfizetni!

VGF&HKL előfizetők részére díjmentesen vagy kiemelt árkedvezménnyel látogathatók szakkonferenciáink.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

ÉpületgépészKéményKéményseprőRendezvény

Kapcsolódó