Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Mi legyen a gyűjtőkéményekkel?

Itt vannak a VGF&HKL ankétjának előadásai

2019. december 5. | VGF&HKL online |  1952 |

Mi legyen a gyűjtőkéményekkel?

Hogyan cserélhetők le az egycsatornás gyűjtőkéményekre illesztett régi gázkészülékek? – e kérdéskört járták körbe a VGF&HKL ankétjának előadói, résztvevői. A „Kéményseprő kontra épületgépész” címen meghirdetett esemény nem az ellentétek további kiélezésének, hanem a közös munka, az együttműködés hangsúlyozásának a jegyében zajlott.

Forró témát vetett fel a VGF&HKL azzal, hogy egy képzeletbeli ringbe terelte a kéményseprőket és az épületgépészeket. Az idei OMÉN zárónapján, november 29-én megrendezett ankét természetesen csak képletesen volt összecsapás. A felek sokkal inkább az összefogást és az együttműködést hangsúlyozták, hiszen a kéményseprők és az épületgépészek számára ugyanaz a cél: megoldást találni a problémákra.

Természetesen az ankét légkörét, az előadások részleteit nem tudjuk visszaadni egy rövid beszámolóban, viszont olvasóink számára elérhetővé tesszük az előadások, azaz

prezentációjának anyagát. (Egy-egy névre kattintva új ablakban jelenik meg a prezentáció.)

Az előadásokat hallgatva a címben feltett kérdésre több válasz is megfogalmazódhatott a Műegyetem egyik előadójában összegyűlt hallgatóságban, de az egészen biztos, hogy a tervező felelőssége, gondos, alapos munkája elkerülhetetlen.

VGF&HKL bónusz, amiért érdemes előfizetni!

VGF&HKL előfizetők részére díjmentesen vagy kiemelt árkedvezménnyel látogathatók szakkonferenciáink.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Lapunk nem létezhet előfizetők nélkül, ezért fontos, hogy minél több, szakmáját szerető, munkájára igényes épületgépészt, víz-, gáz-, fűtés-, hűtő-, klíma-, légtechnika-szerelőt tudhassunk olvasóink között. Ha Ön is egy ilyen kolléga, akkor szavazzon nekünk bizalmat és a VGF&HKL-re való előfizetéssel fejezze ki a szakma iránti elkötelezettségét! Az éves előfizetés díja 8990 Ft, amit akár azonnal, bankkártyával is kiegyenlíthet. Ezért az összegért 10 lapszámot juttatunk el Önhöz, ami azt jelenti, hogy egy szám mindössze 899 Ft-ért kerül a postaládájába. Mit kapunk manapság ennyi pénzért? A napi munkavégzéshez elengedhetetlen szakmai ismereteket biztosan nem!

ÉRDEKEL AZ ELŐFIZETÉS →

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÉpületgépészKéményKéményseprőRendezvény

Kapcsolódó