Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Már lehet jelentkezni a 2023. május 13–17. között sorra kerülő frankfurti ISH szakvásárra

A jelentkezési határidő 2022. február 18.

2022. február 7. | támogatott cikk, szponzor: BD-Expo |

Már lehet jelentkezni a 2023. május 13–17. között sorra kerülő frankfurti ISH szakvásárra

A szervezőkhöz folyamatosan érkeznek a jelentkezések, emiatt érdemes minél hamarabb elküldeni a regisztrációt a frankfurti ISH-ra! Azok a cégek, akik a jelentkezési határidő után küldik el a regisztrációs lapot, gyakran várólistára kerülnek.

A frankfurti szakvásárokra a jelenleg az ún. „3G szabály” van érvényben. Ez alapján vagy érvényes európai védettségi igazolvánnyal, vagy gyógyultsági igazolással, vagy friss teszttel lehet belépni a vásárközpontba. Ez a szabály nemcsak a kiállítókra és a látogatókra, hanem a standépítőkre, pincérekre, takarítókra stb. is vonatkozik.

Regisztráció →

További információk

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ISHKiállításNagyvilág

Kapcsolódó