Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Madarat tolláról, gépészt pólójáról!

2022. április 12. | VGF&HKL online |  832 |

Madarat tolláról, gépészt pólójáról!

Nem vagy tökéletes, de közel állsz hozzá? Már az óvodában is ütvefúró volt a jeled? Kijavítod, amit „a férj” elrontott? Hirdesd pólódon vagy kapucnis pulcsidon is, hogy számíthatnak rád az ügyfelek! Egy kis humorral néha többre megy az ember, mint a bekeretezett oklevelével. Nézd meg félig vicces, félig komoly pólóinkat a webshopunkban, és rendelj egyet a méretedben, hogy mosolyt csalj megrendelőid arcára!

Az épületgépészet komoly szakma, de a gépésznek nem muszáj mindig vérkomolynak lennie. Sőt, nem árt, ha megjelenésével oldja kicsit azt a feszültséget, amelyet egyrészt maga a munka – Kinek jó az, ha szereltetnie kell a kazánját? –, másrészt az ismeretlen ügyféllel való első találkozás okoz. Biztos mindenki ismer olyan embert, aki elsőre is „bedmumálja magát” bárkinél, de a legtöbbünk ennél szemérmesebb, gátlásosabb, s nem találja a szót, amivel feloldhatná az idegen lakásba való belépést követő kínos toporgást. De ha van egy vicces feliratú pólód vagy pulcsid, rögtön témád is van, vagy legalábbis kapsz egy mosolyt, ami után már szó szót követhet, és könnyedén túl is lendülsz a szakmai bemutatkozás legnehezebb részén.

Szimplán vicces vagy tréfásan elgondolkodtató pólóinkat és kapucnis pulóvereinket csak úgy önmagukban is megvásárolhatod, de jobban jársz, ha a szaklap előfizetése mellé, kedvezményes áron rendelsz magadnak egy olyan darabot, amely kifejezi az egyéniséged. Ettől még persze nem leszel egyből nyerő, de közelebb kerülsz hozzá, mint egyszeri klímaszerelő a „tökéletességhez”.

 Irány a shop →

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

VGF&HKL

Kapcsolódó