Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Madarat tolláról, gépészt pólójáról!

| |  279 |

Madarat tolláról, gépészt pólójáról!

Nem vagy tökéletes, de közel állsz hozzá? Már az óvodában is ütvefúró volt a jeled? Kijavítod, amit „a férj” elrontott? Hirdesd pólódon vagy kapucnis pulcsidon is, hogy számíthatnak rád az ügyfelek! Egy kis humorral néha többre megy az ember, mint a bekeretezett oklevelével. Nézd meg félig vicces, félig komoly pólóinkat a webshopunkban, és rendelj egyet a méretedben, hogy mosolyt csalj megrendelőid arcára!

Az épületgépészet komoly szakma, de a gépésznek nem muszáj mindig vérkomolynak lennie. Sőt, nem árt, ha megjelenésével oldja kicsit azt a feszültséget, amelyet egyrészt maga a munka – Kinek jó az, ha szereltetnie kell a kazánját? –, másrészt az ismeretlen ügyféllel való első találkozás okoz. Biztos mindenki ismer olyan embert, aki elsőre is „bedmumálja magát” bárkinél, de a legtöbbünk ennél szemérmesebb, gátlásosabb, s nem találja a szót, amivel feloldhatná az idegen lakásba való belépést követő kínos toporgást. De ha van egy vicces feliratú pólód vagy pulcsid, rögtön témád is van, vagy legalábbis kapsz egy mosolyt, ami után már szó szót követhet, és könnyedén túl is lendülsz a szakmai bemutatkozás legnehezebb részén.

Szimplán vicces vagy tréfásan elgondolkodtató pólóinkat és kapucnis pulóvereinket csak úgy önmagukban is megvásárolhatod, de jobban jársz, ha a szaklap előfizetése mellé, kedvezményes áron rendelsz magadnak egy olyan darabot, amely kifejezi az egyéniséged. Ettől még persze nem leszel egyből nyerő, de közelebb kerülsz hozzá, mint egyszeri klímaszerelő a „tökéletességhez”.

 Irány a shop →

VGF&HKL

Kapcsolódó