Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Rezsikonferencia 2022

Energiahatékonysági megoldások ingatlantulajdonosoknak és épületüzemeltetőknek

2022. augusztus 29. | VGF&HKL online |  1051 |

Rezsikonferencia 2022

Lapunk kiadója, karöltve a Magyar Napelem Napkollektor Szövetséggel, 2022. szeptember 21-én rendezi a Rezsikonferencia 2022 elnevezésű rendezvényét, melyen energiahatékonysági megoldásokat kívánunk felmutatni ingatlantulajdonosoknak és épületüzemeltetőknek. Helyszín: 1033 Budapest, Bogdáni út 1., Flashback stúdió, 5. terem. A rendezvény a VGF&HKL előfizetőinek ingyenes!

Ha valamikor, hát most igazán nem kell megmagyarázni, miért fontos, hogy otthonainkat, épületeinket minél takarékosabban tudjuk kifűteni, s ha szükség van rá, hűteni is. A kérdés egyaránt foglalkoztat „kicsiket” (családi házak, lakások tulajdonosait) és „nagyokat” (épületüzemeltetőket, ingatlanfejlesztőket), hiszen bár az adottságaik és a lehetőségeik eltérőek, a céljuk ugyanaz: a lehető legtakarékosabb üzemeltetés.

A MEDIA12 kiadó azt kívánja felmutatni, milyen épületgépészeti megoldások jöhetnek szóba az energiafogyasztás csökkentésére, illetve a rezsiszámlák lefaragására.

Rezsikonferencia 2022 – Energiahatékonysági megoldások ingatlantulajdonosoknak és épületüzemeltetőknek

(2022 szeptember 21., 1033 Budapest, Bogdáni út 1., Flashback stúdió 5. terem)

A rendezvény főbb témái a következők lesznek:

  • Árak, trendek az áram és a földgáz világpiacán
  • Energiamegtakarítási lehetőségek felújítással
  • Napelemmel kombinált fűtési megoldások
  • KNX-rendszerek
  • Vezérlés, szabályozás
  • Hőszivattyú
  • Nagy épületek üzemeltetése keresletoldali szabályozással és hőtárolással

Előadóink és a kerekasztal-beszélgetések résztvevői neves épületgépész szakemberek, az ágazat elismert képviselői.

Részvételi díj: bruttó 10 000 Ft/fő, de a VGF&HKL előfizetőinek ingyenes. Előfizetésre a helyszínen is lehetőséget biztosítunk!

Tervezett program és regisztráció

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

EnergiamegtakarításRendezvényRezsiköltség

Kapcsolódó