Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Vállalkozás német nyelvterületen?

Az MKIK és az ÉVOSZ vaskos kiadványban foglalta össze a legfontosabb tudnivalókat

2024. február 8. | VGF&HKL online |  606 |

Vállalkozás német nyelvterületen?

Werkvertrag? Gewerbe-Anmeldung? Arbeitnehmerüberlassung? Akik német nyelvterületen szeretnének vállalkozni, nem árt, ha tisztában van ezekkel a kifejezésekkel – és nemcsak a jelentésükkel, hanem azzal is, amit a gyakorlati tennivalók tekintetében takarnak. Egy friss kiadvány megbízható mankót nyújt ehhez és még sok minden máshoz, kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak egyaránt.

 A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) közreműködésével adja közre tájékoztató kiadványát „Vállalkozási feltételek Németországban és Ausztriában – 2024” címmel. A kiadvány részletes ismertetést ad azokról a tudnivalókról, amelyeket a vállalkozóknak németországi és ausztriai tevékenységük végzése során mindenképpen figyelembe kell venniük. A naprakész információkat tartalmazó kiadvány hasznos segítséget nyújt mindazoknak, akik már évek óta jelen vannak a német és az osztrák piacon, mind pedig azon vállalkozások részére, amelyek ezután kívánnak aktív piaci szereplőkké válni.

Letöltöm az útmutatót

A kiadvány összefoglaló információkat ad a németországi és ausztriai foglalkoztatási és vállalkozási előírásokról, valamint az egyéni vállalkozók lehetőségeiről és a munkaerő-kölcsönzés feltételeiről.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Bécsjogszabályok

Kapcsolódó

Fából vaskarika

Fából vaskarika

Valóban építési termék a kondenzvíz-semlegesítő egység?