Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Rendkívüli közlemény

| |  1724 |

Rendkívüli közlemény

A VGF&HKL szaklap kiadója a március 16-ától az alábbi intézkedésekkel támogatja a koronavírus hazai terjedésének megfékezését.

A szaklap március lapszámát díjmentesen elérhetővé tesszük mindenki számára, hogy az esetleges karantén idején felszabadult időt a szakmai tudásuk növelésre, önmaguk képzésre tudják fordítani.

Regisztrációt és belépést (meglévő regisztráció esetén, csak belépést) követően korlátozás nélkül olvashatják a legújabb lapszámunk cikkeit online, illetve pdf-ben letölthetik.

A szaklap terjesztése továbbra is zavartalanul működik, előfizetőink megkapják postai úton a nyomdai lapszámokat és az összes eddig megjelent szakmai cikkhez online is hozzáférhetnek.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
...és megajándékozzuk egy 2500 Ft értékű Gépészninja e-book-kal

A kiadvány egy kommunikációs segédlet elsősorban épületgépészeknek, de akár más területen is hasznos tudást nyújthat olvasóinak. Az olvasmányos cikksorozat 6 fejezetben nyújt betekintést a tudatos értékesítés, marketing, árazás, reklamációkezelésbe. A kiadvány ebook-ként, pdf formátumban elérhető.

Feliratkozom

Szerkesztőségünkben a személyes ügyfélszolgálatot és személyes ügyintézést a fennálló vírusveszély ideje alatt megszüntetjük! A kiadó a mai nappal otthoni munkavégzéssel, online felületek használatával biztosítja munkatársainak a biztonságos és zökkenőmentes munkavégzés lehetőségét. A kiadó munkatársai ügyfélszolgálattal állnak rendelkezésükre mobiltelefon elérhetőségeinken munkaidőben és a info@vgfszaklap.hu e-mail-címen.

Munkatársaink részére immunerősítő vitaminokat és kézfertőtlenítőket biztosítunk az otthoni higiéniai védekezéshez.

Számlázási rendszerünket teljes mértékben átállítottuk digitálisra, így e-számlát vagy pdf-be mentett számlákat küldünk partnereinknek a kihirdetett veszélyhelyzet ideje alatt, de utólag – igény esetén – papír alapon is átadjuk a számlákat.

Felhívjuk az épületgépész szakemberek figyelmét, hogy kiadónk honoráriummal díjazza a szaklapunkban megjelenő cikkek íróit, ezért arra kérünk minden szakembert, akinek a helyzetből adódóan felszabadul ideje, hogy tapasztalatát, szakértelmét használja a tudásának átadására és küldjön számunkra szakmai cikkeket – ezzel kapcsolatban keresse szerkesztőinket.

A vgfszaklap.hu oldalon és a Facebook-oldalunkon továbbra is aktuális hírekkel informáljuk olvasóinkat a szakmánkat érintő történésekről!

A kialakult helyzetben nagyon sok erőt és kitartást kívánunk a szakembereknek, hiszen az Ő munkájuk kihatással van az alapellátáshoz, még karantén idején is szükségesek az épületgépészeti hibaelhárítások, javítások, amik elengedhetetlenek mindannyiunk számára. Bízunk benne, hogy a bevezetett korlátozások minél hamarabb feloldódnak, a vírusfertőzés visszaszorul és minden szakember zavartalanul folytathatja életét!

Jó egészséget és kitartás kívánunk a kiadónk minden munkatársa nevében!

KoronavírusVGF&HKL szaklap