VGF&HKL szaklap

Megjelent a GMBSZ 2020 e-book

Töltse le a VGF&HKL kiadványát, és jöjjön képbe a gázipari szabályváltozásokkal kapcsolatban!

| |  2168 | |

Megjelent a GMBSZ 2020 e-book

Összeszedtük és egy átfogó kiadványba szerkesztettük mindazt, amit a gázipar új szabályozásáról, a megváltozott műszaki és biztonsági előírásokról tudni lehet. Régi és új előfizetőink ajándékba kapják tőlünk ezt az e-bookot, amelyben nemcsak a vonatkozó három rendeletet közöljük, hanem a gyakorlati munkát meghatározó szakági műszaki előírásokat is. Szakértő szerzőnk, Blazsovszky László írása pedig átfogó képet ad arról, mit is jelentenek a változások. Ha nem akar keresgélni, különböző honlapokra kattintgatni, mégis mindent tudni szeretne az új szabályozási környezetről, töltse le kiadványunkat!

Ez az év a gázipari jogszabályváltozások éve. Már januárban megjelent három rendelet, amelyek lényeges változást hoztak a gázellátást meghatározó szabályozás felépítésében és a műszaki biztonsági tartalmában, a napokban pedig közzétették az úgynevezett szakági műszaki előírásokat is, amelyek megmutatják, mi a helyzet a gyakorlatban.

Aki szeretné nyomon követni a változásokat, egy kis kutatómunkával és különböző honlapok felkeresésével megteheti, hiszen minden rendelet és előírás nyilvános. Mindezeket egy helyen, egységbe szerkesztve azonban csak kiadónk frissen elkészült e-bookjában találja meg. Ahhoz, hogy még átfogóbb képet alkossunk a jelentős és komoly változásokról, elektronikus könyvünk átfogó szakcikkel kezdődik, de megtalálják benne azt a három rendeletet is, amelyek megjelenésével januárban kezdetét vette az idei változássorozat, a lényegi munkavégzést, tervezést szabályozó szakági műszaki leírásokat, és mintát kínálunk ahhoz is, hogyan kell elkészíteni egy szerelési nyilatkozatot vagy jegyzőkönyvet.

A kiadvány előfizetőink számára ingyenesen letölthető.

Töltse le a GMBSZ 2020 e-bookot!

Előfizetőink ingyenesen letölthetik a GMBSZ 2020 e-bookot. Ha Ön regisztrált előfizetőnk, a letöltéshez lépjen be e-mail címével és jelszavával! Ha szükséges, technikai segítséget a netadmin@vgf.hu e-mail címen kérhet.

Ha Ön még nem előfizetőnk, javasoljuk, válasszon kedvező előfizetési konstrukcióink közül!

Előfizetés

A GMBSZ 2020 e-bookot új előfizetőink is ajándékba kapják!

A legjobb épületgépészek előfizetőink
Az előfizetőink a legjobb épületgépészek!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

GázszerelésJogszabályokMBSZ

Kapcsolódó

Érdemi változások

Érdemi változások

A gázellátást szabályozó jogszabályok rendelkezéseiben, 2020. március 13. napjától