Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Megjelent a GMBSZ 2020 e-book

Töltse le a VGF&HKL kiadványát, és jöjjön képbe a gázipari szabályváltozásokkal kapcsolatban!

| |  2891 | |

Megjelent a GMBSZ 2020 e-book

Összeszedtük és egy átfogó kiadványba szerkesztettük mindazt, amit a gázipar új szabályozásáról, a megváltozott műszaki és biztonsági előírásokról tudni lehet. Régi és új előfizetőink ajándékba kapják tőlünk ezt az e-bookot, amelyben nemcsak a vonatkozó három rendeletet közöljük, hanem a gyakorlati munkát meghatározó szakági műszaki előírásokat is. Szakértő szerzőnk, Blazsovszky László írása pedig átfogó képet ad arról, mit is jelentenek a változások. Ha nem akar keresgélni, különböző honlapokra kattintgatni, mégis mindent tudni szeretne az új szabályozási környezetről, töltse le kiadványunkat!

Ez az év a gázipari jogszabályváltozások éve. Már januárban megjelent három rendelet, amelyek lényeges változást hoztak a gázellátást meghatározó szabályozás felépítésében és a műszaki biztonsági tartalmában, a napokban pedig közzétették az úgynevezett szakági műszaki előírásokat is, amelyek megmutatják, mi a helyzet a gyakorlatban.

Aki szeretné nyomon követni a változásokat, egy kis kutatómunkával és különböző honlapok felkeresésével megteheti, hiszen minden rendelet és előírás nyilvános. Mindezeket egy helyen, egységbe szerkesztve azonban csak kiadónk frissen elkészült e-bookjában találja meg. Ahhoz, hogy még átfogóbb képet alkossunk a jelentős és komoly változásokról, elektronikus könyvünk átfogó szakcikkel kezdődik, de megtalálják benne azt a három rendeletet is, amelyek megjelenésével januárban kezdetét vette az idei változássorozat, a lényegi munkavégzést, tervezést szabályozó szakági műszaki leírásokat, és mintát kínálunk ahhoz is, hogyan kell elkészíteni egy szerelési nyilatkozatot vagy jegyzőkönyvet.

Frissítés, 2020. június

Az idén áprilisban közzétett Gázipari Szakági Műszaki Előírások szövegén három helyen kisebb módosításokat hajtottak végre a Gázipari Műszaki Szakbizottsághoz azóta beérkezett észrevételek, javaslatok alapján. Bevezették a légterhelés fogalmát, tisztázták a vízvezetéktől való védőtávolság mértékét, és pontosították a gázfogyasztó készülékek levegőellátására vonatkozó előírásokat. Az új, SZME-G 2020.06.12-es megjelölést viselő változatot előfizetőink megtalálhatják a GMBSZ 2020 című e-bookunk frissített verziójában.

A frissített kiadvány előfizetőink számára ingyenesen letölthető.

Töltse le a frissített GMBSZ 2020 e-bookot!

Előfizetőink ingyenesen letölthetik a frissített GMBSZ 2020 e-bookot. Ha Ön regisztrált előfizetőnk, a letöltéshez lépjen be e-mail-címével és jelszavával! Ha szükséges, technikai segítséget a netadmin@vgf.hu e-mail címen kérhet.

Ha Ön még nem előfizetőnk, javasoljuk, válasszon kedvező előfizetési konstrukcióink közül!

Előfizetés

A frissített GMBSZ 2020 e-bookot új előfizetőink is ajándékba kapják!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

GázszerelésJogszabályokMBSZ

Kapcsolódó

Érdemi változások

Érdemi változások

A gázellátást szabályozó jogszabályok rendelkezéseiben, 2020. március 13. napjától