Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

COVID-19: az ISH pekingi és sanghaji kiállítását is elhalasztják

| |  241 | |

COVID-19: az ISH pekingi és sanghaji kiállítását is elhalasztják

Jövő év májusában rendezik meg az ISH Kína kiállítást és a hozzá kapcsolódó társrendezvényt. Az ISH Sanghaj is tolódik, méghozzá 2021. szeptemberére. A két vásárt eredetileg idén augusztusban, illetve szeptemberben tartották volna, ha nincs a járvány.

A világ egyik legnagyobb HVAC, vagyis fűtéssel, légtechnikával és légkondicionálással foglalkozó szakkiállítása a frankfurti ISH. A rendezvényt Németországban hagyományosan minden páratlan évben rendezik meg, így itt a járványhelyzet nem szólt közbe – ellentétben mondjuk a milánói Monstra Convegno Expocomforttal. Az utóbbi években ugyanakkor az ISH-t már Pekingben és Sanghajban is megrendezik, ezek a kiállítások viszont páros évekre esnek, vagyis idén is ki kellett volna nyissák a kapuikat. Csakhogy a koronavírus-helyzet miatt a szervezők úgy döntöttek, 2021-re halasztják a két távol-keleti rendezvényt, így jövőre három ISH kiállítás is lesz: egy Frankfurtban, egy Pekingben, egy pedig Sanghajban.

A szervezők tájékoztatása szerint az ISH Peking & CIHE (ez a mozaikszó a China International Heating Exhibition-t, magyarul a Kínai Nemzetközi Fűtés Kiállítást takarja) 2021 májusában rendezik majd meg Pekingben, de a napra pontos dátum még nem ismert. Ugyancsak nincs még pontos dátuma az ISH Sanghaj & CIHE-nek, azt viszont már kitűzték, hogy a rendezvény jövő szeptemberben lesz.

A szervezők közleménye szerint az egész világon fennálló járványhelyzet miatt döntöttek a két vásár elhalasztásában. Az indiai ISH-t ugyanakkor megtartják, ez, ahogyan eredetileg is kitűzték, 2020 szeptember 18–20 között várja a látogatókat Mumbaiban.

ISHKiállításNagyvilág

Kapcsolódó