Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Itt az új generáció

| |  334 |

Itt az új generáció

A fiatal magyar épületgépész szakemberek rendre sikeresen szerepelnek a szakmák Európa- és Világbajnokságán (EuroSkills, WorldSkills). Ha kilátogat a Construmára, most találkozhat Offner Mártonnal, aki 2022-es Plumbing and Heating szakterület képviselője lesz a 2022 WorldSkills Sanghai versenyen, illetve a kétszeres kiválósági érmes Török Balázs Mátéval – és azt is megnézheti, hogyan dolgoznak.

A Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete azt a hosszú távú célt tűzte ki maga elé, hogy az épületgépészet egy magas presztízzsel felruházott, elismert szakmává váljon. Az ebben a szellemben fogant PLUMBSKILLS NEW GENERATION program és a támogatott ifjú tehetségek mutatkoznak be a Construmán.

A Plumbing and Heating szakterület 2022 WorldSkills Shanghai versenyzője Offner Márton (nyitóképünkön) és a korábbi kétszeres kiválósági érmes Török Balázs Máté április 6-9. között bemutatót tart és beszélget az érdeklődőkkel.

Találkozzunk 2022. április 6-9. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpont (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)” G" pavilon 503/B standján.

EuroSkillsWorldSkills

Kapcsolódó

Szakmai siker Grazban

Szakmai siker Grazban

Magyar épületgépész-szerelő Európa legjobbjai között

Irány Szentpétervár!

Irány Szentpétervár!

Hat fiatal épületgépész között dől el, ki képviseli Magyarországot a 2023-as EuroSkills-en