Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Itt az új generáció

2022. április 4. | VGF&HKL online |  818 |

Itt az új generáció

A fiatal magyar épületgépész szakemberek rendre sikeresen szerepelnek a szakmák Európa- és Világbajnokságán (EuroSkills, WorldSkills). Ha kilátogat a Construmára, most találkozhat Offner Mártonnal, aki 2022-es Plumbing and Heating szakterület képviselője lesz a 2022 WorldSkills Sanghai versenyen, illetve a kétszeres kiválósági érmes Török Balázs Mátéval – és azt is megnézheti, hogyan dolgoznak.

A Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete azt a hosszú távú célt tűzte ki maga elé, hogy az épületgépészet egy magas presztízzsel felruházott, elismert szakmává váljon. Az ebben a szellemben fogant PLUMBSKILLS NEW GENERATION program és a támogatott ifjú tehetségek mutatkoznak be a Construmán.

A Plumbing and Heating szakterület 2022 WorldSkills Shanghai versenyzője Offner Márton (nyitóképünkön) és a korábbi kétszeres kiválósági érmes Török Balázs Máté április 6-9. között bemutatót tart és beszélget az érdeklődőkkel.

Találkozzunk 2022. április 6-9. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpont (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)” G" pavilon 503/B standján.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

EuroSkillsWorldSkills

Kapcsolódó

Szakmai siker Grazban

Szakmai siker Grazban

Magyar épületgépész-szerelő Európa legjobbjai között

Irány Szentpétervár!

Irány Szentpétervár!

Hat fiatal épületgépész között dől el, ki képviseli Magyarországot a 2023-as EuroSkills-en