Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Szundítottál már bele szakmai előadásba?

2022. május 6. | VGF&HKL online |  264 |

Szundítottál már bele szakmai előadásba?

Olyan szakembereknek, gyártói képviselőknek szeretnénk segíteni a kiadónk által szervezett prezentációs tréninggel, akik állandó előadói az épületgépészeti rendezvényeknek, konferenciáknak.

Azt tapasztaltuk, hogy nagyon sok szakember, rendkívüli szakmai tudással áll ki a pódiumra, de mégis nehézséget okoz számukra a közönség figyelmének fenntartása. Szerencsére a prezentációs készségek tanulhatók és egy kis gyakorlással nem csak szakmailag hasznos, de egyben érdekes és hatékonyabb lesz az információ átadása is.

A VGF&HKL előfizetői és hirdetőpartnerei részére most kedvezményes áron nyújtjuk ezt a kiscsoportos gyakorlati képzést. A tanfolyamon tapasztalt oktatók, naprakész szaktudással felvértezve készítik fel a résztvevőket.

Érdekel

A személyes és online előadásokkal, webináriumokkal, podcastekkel színesített világban egy hatásos prezentáció egyre magasabb követelményeket támaszt és egyre alaposabb felkészülést igényel. Szakmai tudásán túl az előadónak prezentációs készségekkel is rendelkeznie kell, ha üzenetét a leghatékonyabban és a legjobb minőségben kívánja átadni. Az általunk létrehozott prezentációs tréninget azok számára alkottunk, akiknek célja a hiteles, figyelemfelkeltő, ösztönző előadások tartása.

A jelentkezők egy 2+1 napos, intenzív képzésen vesznek részt, amelyben sor kerül az elméleti tudás átadására és számos készségfejlesztő gyakorlatra. Az elméleti oktatáson túl mindegyik képzési napon prezentációs gyakorlat is zajlik, kiscsoportos keretben.

Időpont:

  • Május 20.: 9:00-17:00
  • Május 27.: 9:00-17:00
  • Június 3.: 9:00-12:00

A tréningünkön résztvevők garantáltan fejlődést tapasztalnak a következő területeken:

  • magabiztos verbális és nonverbális kommunikáció,
  • segédeszközök megfelelő használata,
  • váratlan helyzetek kezelése,
  • szakmaiságot sugárzó beszéd elsajátítása.

További részletek

Akik segítenek abban, hogy jobb előadóvá válj:

Dr. Bokor Tamás

Dr. Bokor Tamás a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének docense. Médiakutatóként és trénerként elsősorban a kommunikációs és digitális kompetenciákat, ezek változásait, az új médiumok, pl. a mesterséges intelligencián alapuló technológiák társadalomra és egyénre gyakorolt hatásait vizsgálja. Oktatási, valamint kutató-fejlesztő projektek keretében a versenyszféra és a közigazgatás intézményeivel egyaránt együttműködik: bankok, biztosítók, telekommunikációs cégek és kisvállalkozások kommunikációfejlesztését segíti egymás és a technológiai környezet jobb megértése érdekében.

Fung Emília

Fung Emília logopédus. Színészeket, pedagógusokat, tolmácshallgatókat oktat beszéd- és kommunikációs technika témájában. A részt vevők gyakorlás közben szereznek saját élményt hangról, légzésről, összefüggő beszédről. Egyéni foglalkozást magánrendelés keretében végez, csoportos találkozás különböző tréningek, tanfolyamok moduljai során érhető el.

Lénárt Ágota

Lénárt Ágota Ilona sportpszichológus, pszichoterapeuta, az olimpiai csapat sportpszichológiai csapatának vezetője, a Testnevelési Egyetem tanszékvezetője. Ő volt az elindítója a magyar pszichológusképzésnek, valamint évek óta segíti a sportolók és sportpszichológusok olimpiai, paralimpiai felkészítését és sportpszichológusok munkáját.

Szilágyi László

Szilágyi László a Media12 kiadó vezetőjeként a VGF&HKL szaklap szakmai irányításával és a kiadvány fejlesztésével foglalkozik. Néhány éven át az egyik vezető épületgépész kereskedő cég, a Merkapt Zrt. igazgatósági tagjaként volt alkalma megismerni a hazai kereskedelmi piacot. A VGF&HKL-ben 2019-ben saját rovatot indított Gépészninja, a kommunikáció feketeöves mestere címmel. A Hungexpo megbízásából 2019-ben a Construma kiadványok főszerkesztését látta el, és számos szakmai konferenciát (ErP konferencia 2016, PAKSII konferencia 2017, Hőszivattyú VGF ankét 2018, Hungarotherm workshop 2019) szervezett.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Képzés

Kapcsolódó