Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Kőhegyi Erika

 8277 | |

Kőhegyi Erika cikkei

Kőhegyi Erika

Recept a higiénikus és egészséges nagykonyhákhoz

2022. március 2. |  538

Az élelmiszerek minősége, az élelmiszerbiztonság, a személyzet szaktudása és lojalitása, valamint az ételkészítéshez használt berendezések kulcsfontosságúak minden éttermi, konyhai vállalkozás számára. Ezzel szemben a konyha infrastruktúráját, annak hatását gyakran alábecsülik, sőt esetenként figyelmen kívül hagyják. Holott a higiénikus és egészséges nagykonyha a higiénikus szennyvízkezeléssel kezdődik.

Kőhegyi Erika

Zuhanyfolyóka: a drágább az olcsóbb

2021. május 2. |  655
Társszerző: Erdősi Csaba

Egyre nagyobb választék található zuhanyfolyókákból a szaküzletekben. A választék mellett az árak is széles skálán mozognak. De vajon mi okozza az egyes termékek között olykor jelentős árkülönbséget? Megéri a drágább terméket választani? A válaszunk ez utóbbi kérdésre a határozott igen. Cikkünkben ki is fejtjük miért érdemes egy picivel többet beruházni a jó minőségű zuhanyfolyókára.

Kőhegyi Erika

Miért érdemes drágább zuhanyfolyókát választani? I.

2021. április 16. |  1983

Egyre nagyobb választék található zuhanyfolyókákból a szaküzletekben. A választék mellett az árak is széles skálán mozognak. De vajon mi okozza az egyes termékek között olykor jelentős árkülönbséget? Megéri a drágább terméket választani? A válaszunk ez utóbbi kérdésre a határozott igen, az alábbiakban ki is fejtjük, miért érdemes egy picivel többet beruházni a jó minőségű zuhanyfolyókára. Kétrészes cikksorozatunk első darabját olvashatják.